1 Mi remote Φεβ 19th 2017, 8:10pm Εχω την εφαρμογή αλλά δεν μου έχει επιλογή για tv . Παλιά είχε. Είναι κάποιο bug ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Ξέρει κανείς?
2 Φεβ 20th 2017, 12:12am Είναι BUG. Κλείσε την εφαρμογή. Μετά κλείσε το wifi και data και ξανάνοιξέ την. Θα εμφανιστεί η επιλογή για TV. Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
4 Φεβ 20th 2017, 3:23pm Ο/H GR-Macedon έγραψε: Είναι BUG. Κλείσε την εφαρμογή. Μετά κλείσε το wifi και data και ξανάνοιξέ την. Θα εμφανιστεί η επιλογή για TV. Νά'σαι καλά! Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το που έβαλα την 8.2 και αμέσως φτιάχτηκε μ'αυτη την απλή διαδικασία. «ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ’ ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΕΤ’ ΑΜΕΙΝΟΝ»
5 Φεβ 20th 2017, 4:58pm Και σε μένα παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα (Redmi Note 4 με global stable 8.0). Θα το δοκιμάσω όταν έρθει η 8.2 και θα επανέλθω.
6 Φεβ 20th 2017, 5:19pm Ο/H GR-Macedon έγραψε: Είναι BUG. Κλείσε την εφαρμογή. Μετά κλείσε το wifi και data και ξανάνοιξέ την. Θα εμφανιστεί η επιλογή για TV. Ο/H pirovatis έγραψε: Και σε μένα παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα (Redmi Note 4 με global stable 8.0). Θα το δοκιμάσω όταν έρθει η 8.2 και θα επανέλθω κανε τη διαδικασία που σου λέει ο Θανάσης και θα εμφανιστεί αμέσως. «ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ’ ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΕΤ’ ΑΜΕΙΝΟΝ»
7 Φεβ 21st 2017, 9:04am Τελικά έφτιαξε και σε μένα αλλά αφού πρώτα σύνδεσα το wifi στο δίκτυο. Αν κάνεις απλά τη διαδικασία αυτή χωρίς να είσαι συνδεμένος σε κάποιο δίκτυο δεν πιάνει !
8 Φεβ 21st 2017, 9:10am Σε μένα αντιθέτως όταν συνδέομαι σε wifi η τηλεόραση εξαφανίζεται. Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!