Mi5 Miui 7 σε Miui 8 πως?
-
-
Δυστυχώς όχι....
-
Είσαι σε fastboot mode --το λέει στην διαχείριση..
Τρέξε το αρχείο .. λογικά θα φύγει αυτό το bootloader απο κει.. -
Ναι φεύγει και δεν μένει τίποτα....
-
Οκ.. το κινητό κάνει επανακκίνηση δλδ..
Λοιπόν , αν όπως λες δεν μπαίνει σε recovery mode και από fastboot mode δεν γυρίζει σε edl τότε σου μένει μόνο μια λύση...
Μπορείςς βέβαια να δοκιμασεις και άλλα αρχεία μπας και γυρίσει..αλλα δεν νομίζω να πετύχεις κάτι..
Λογικά πέρασε αρχεία νεοτερης ρομ απο την 7,3 και κλείδωσε το download mode..
Η λύση που υπάρχει είναι το deep flash cable...
Με λίγα λόγια πρέπει να χαλάσεις ένα καλώδιο....
Το χεις διαβάσει πουθενά? -
Όχι πρώτη φορά το ακούω και δεν μου αρέσει όπως ακούγετε
-
-
Το MIUI που έιχε ήταν 7.2.8 κάτι τέτοιο... είδα λίγο στο φορουμ τι είναι το deep flash cable και δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω γιατί χρειάζομαι το καλώδιο.. υπάρχει έτοιμο να το αγοράσω?
=============== Φεβ 21st 2017, 5:22pm ===============
Από gearbest..
Αν φτιάξω αυτό το καλώδιο θα γίνει σίγουρα?? Και τί πρέπει να κάνω αφού το φτιάξω? -
Εδώ Ελλάδα δεν ξέρω... Στην Κίνα ναι υπάρχει.
Κάνε καμια δοκιμή μπας και μπει σε recovery mode..
Μπορείς να πατήσεις το power και το volume - και με το που σβήσει από fastboot να πιέζεις συνεχόμενα και γρήγορα το vol +..
Μην το κρατήσεις.. απλά πίεζε-άφηνε γρήγορα. -
Φυσικά και υπάρχει έτοιμο στο εμπόριο. Ψάξε το και σαν engineering cable. Αλλά θα σου κοστίσει κανένα 10άρικο ενώ μπορείς να το κάνεις μόνος σου για φθηνότερα. Αν θες πάλι το έχει και στο ali αλλά και αλλού.
-
Δοκίμασα αυτό που είπες και απλά κάνει επανεκκίνηση... πφφφφφφ δηλαδή πρέπει να βρω ένα καλώδιο ίδιο με του φορτιστή και να το χαλάσω...
-
Εναλλακτικά αγοράζεις ένα micro usb άλλο. 1 ευρώ κάνουν και χάλασε εκείνο αν έχεις μόνο ένα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0