@integral Η Λάρισα άκουσε τις προσευχές σου στείλε μήνυμαΟ/H integral έγραψε:
πραγματικα ειμαι σε απογνωση με αυτο που συνεβη στο κινητο και δεν εχω και δευτερη συσκευη οποτε δεν ξερω τι αλλο να κανω... θελω να ρωτησω αν ειναι καποιος απο λαρισα που να μπορει να βρεθουμε καπως και να με βοηθησει... μου προτειναν στο αλλο ποστ που εκανα να χρησιμοποιησω το deep flash cable αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα απο αυτα και φοβαμαι κιολας στη σκεψη οτι πιανω καλωδια... πραγματικα θα χρωσταω ευγνωμοσυνη σε οποιον μπορεσει να με βοηθησει απ το να τον κερασω καφε μεχρι αργοτερα που θα μαι γιατρος(ειμαι στο 4ο ετος) να τον εξυπηρετησω...
το κινητο brickare ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ [SOLVED]
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Δυστυχως αν δεν γυρίζει σε edl θέλει καλώδιο. Μπορείς να δοκιμασεις κ για recovery mode... Power κ vol - κ μετα πατάς πολλές φορες vol +...
Δύσκολο αλλά δεν χάνεις κάτι. -
Αν δεν βρεις κάποιον Λάρισα προσφέρομαι να σε βοηθήσω να το επαναφέρουμε, είμαι από αλεξανδρούπολη.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
OffTopic@integral, όσο αγχωμένος και να είσαι το να γεμίζεις το φόρουμ με νέα θέματα για το ίδιο πρόβλημα μόνο σύγχυση και περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει, εκτός αυτού θεωρείτε σπαμ και απαγορεύεται από τους κανονισμούς
Επικεντρώσου σε αυτό θέμα που ξεκίνησες και όλα θα πάνε καλά. -
@NasDriver Του έστειλα προσωπικό μήνυμα να επικοινωνήσει μαζί μου αν το φέρει σε καμιά ώρα θα είναι έτοιμο αλλά το θέμα είναι να έρθει σε επαφή μαζί μου.
-
Αν σου το φέρει σήμερα κοίτα πιο κινητό είναι, καλό θα είναι να σου φέρει και το κουτί του γιατί:
1. Στο προφίλ του έχει Redmi 3
2. Το θέμα ξεκίνησε στο Redmi Note 3 Pro
3. Αλλά μπορεί να είναι Kate ή Hennessy -
-
σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια θα απευθυνθω στα παιδια της λαρισας και βλεπουμε!!!
-
@NasDriver Ανέστη μόλις ήρθαμε σε επαφή με το παλικάρι τον @integral δώσαμε ραντεβού για αύριο έχει τελικά το redmi note 3 pro έχω έτοιμη και την fastboot rom και την Ελληνική σε 1 ώρα θα είναι έτοιμος.
Έπαθε πλάκα με την άμεση ανταπόκριση από ότι μου είπε και δεν το περίμενε @integral εμείς εδώ δεν είναι τυχαίο ότι μας αποκαλούν κινητό συνεργείο της xiaomi, μην φοβάσαι όλα θα πάνε καλά κοιμήσου ήσυχος για να είναι ήσυχοι και οι ασθενείς αύριο ήσυχοι γιατρέ μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες