Διαφήμιση

Πρόβλημα με κάμερα.

• Πρόβλημα με κάμερα.

Καλημέρα. Μετά από αναβάθμιση σε xtvr 7.2.16 πηγαίνω να χρησιμοποιήσω την κάμερα και παίρνω μήνυμα:
      Ακόμα δεν είναι δυνατή η σύνδεση με καμερα. Παρακαλώ κάντε επανεκκίνηση του τηλεφωνου σας.
      Μετά από επανεκίνηση το ίδιο μήνυμα. Το πρόβλημα το κατάλαβα όταν πήγα να σκανάρω ένα qr code και πήρα το μήνυμα your camera or led light is being used by other apps. Please close the apps first.
      Καμιά ιδέα;
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    • Έχουν πρόβλημα όλες οι nougat roms για την συσκευή μας σε κάμερα και όχι μόνο...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • Μα χθες έκανα την δικιά μου συσκευή μι 4c και δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα.σήμερα με τις γυναίκας μου γιατί να έχει άλλη συμπεριφορά;
    • Διαφήμιση
    • 1) Έχει ειπωθεί πάμπολλες φορές ότι το κάθε Xiaomi έχει την δική του προσωπικότητα!
      2) Και μόνο που είναι της γυναίκας σου αρκεί για να βγάλει πρόβλημα οπότε να δικαιολογείται και η βραδινή κρεβατομουρμούρα!
      3) Βάλε με μία καθαρή την 8.1.3 XTVR Stable που είναι απροβλημάτιστη και όταν και εφόσον η nougat στρώσει την αναβαθμίζεις...την συσκευή ε...όχι την γυναίκα...

:D
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Άνευ πλάκας τώρα...πιστεύω οτι σε ανθρώπους που δεν το θέλουν, δεν χρειάζεται να τους ταλαιπωρούμε.
      Εκτός εάν η γυναίκα σου είναι tech freak! Τις περισσότερες όμως τις ενδιαφέρει να δουλεύουν 5-6 πράγματα σωστά και ούτε τί έκδοση Android φοράει η συσκευή δεν ξέρουν (λογικότατοΝ).

Προσωπικά ( η γυναίκα μου δηλαδή... :D ) έχω αράξει στην Ελληνική 8.1.3 και δουλεύουν όλα ρολόι! Όταν και εφόσον και εάν βγει κάτι αξιόπιστο σε nougat, ή όταν και εφόσον και εάν βγεί MIUI 9, τότε θα την ταλαιπωρήσω λίγο την κυρά...με αναβάθμιση. Και αυτό μόνο εάν δω ότι αξίζει. Αλλιώς...ρε τον μπελά μας ψάχνουμε;;;;;;; :evil:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.