Εχετε παρατηρησει battery drain στη 8.2.10.0 ? Μετα το update μου βγαζει συστηματικα μικροτερο sot.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλησπέρα.Δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με selfie stick.Εχει κανείς καμιά ιδέα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Antretng έγραψε:
Εχετε παρατηρησει battery drain στη 8.2.10.0 ? Μετα το update μου βγαζει συστηματικα μικροτερο sot.
Και εγώ το ίδιο παρατήρησα red note 4x
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασα από περιέργεια το accubattery και μετά υπολογίζει τα παρακάτω νούμερα. Δεν είναι υπερβολικά;
Υποτίθεται ότι δεν προσέχω τι εφαρμογές βάζω, πόσο και πότε το φορτίζω...
Ο/H tollisth έγραψε:
Με άλλον launcher μετά από κάποιες ώρες η ήμερα το wallpaper μεγεθύνει γνωρίζει κάποιος το γιατί η αν υπάρχει λύση?
Είσαι σίγουρος ότι δεν οφείλεται στον 3ο launcher; Από την αρχή χρησιμοποιώ 3ο launcher και δεν είχα τέτοιο θέμα. -
Το πρόβλημα που είχα με το κόλλημα όταν άνοιγα την συσκευή δείχνει να λύθηκε με αλλαγή κάρτας σιμ όπως μου πρότειναν από το σέρβις (είχα κομμένη)
Τώρα του γιου μου που το έχω φέρει από Κίνα δεν κάνει αναβαθμίσεις μέσα από τον απντειτερ μου λέει ότι δεν βρέθηκε αναβάθμιση και δεν συνδέεται με το pc suite μου λέει αναβάθμισε για να συνδεθείς
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι rom έχει το κινητό;
-
Σκρισοτ
Είναι unofficial πειραγμένη από το κατάστημα που πήρες το κινητό για αυτό δεν παίρνεις ενημερώσεις...
Το Mi PC suite δεν συνεργάζεται με κινητά που έχουν Android 6.0 ούτως ή άλλως... -
Αααα όμορφα και ???
Βάλε drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου και κατόπιν κάνε έλεγχο του bootloader αρχικά.
-
αυτό
δεν είναι κλειδωμένο -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-