Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H takis19821982 έγραψε:
Εσυ ποιο μου προτείνειςOffTopicΜια bb72 εχω... custom πανω στην 17.
Πολύ δυνατή, κανένα bug Μέχρι τωρα, ολα δουλεύουν άψογα.
Η μετάφραση ειναι στο 95 % και δεν έχει καθολου Κινεζικες εφαρμογές ..
Μονο στο browser βγάζει λίγα αλλα έχει και δεύτερο οπότε είναι οκ.
Η ρομ ειναι ρουταρισμένη οποτε σβηνεις ότι θέλεις.
Στην κάμερα τωρα να σου πω ότι μου κανει καλύτερη και απο kenzo-nikel - omega- mido και γενικά όλα στην σειρά redmi.
Δεν πιάνει όμως το Mi5s (αν περιμένεις ΄κάτι τέτοιο)
Σόρρυ για το offtopic προς τους υπόλοιπους. -
-
Έχω το ίδιο κινητό με τη μάνα μου, απλώς αυτή έχει το 3/32. Ήρθε τις προάλλες η νέα ενημέρωση λογισμικού 8.2.10.0. ενώ σε εμένα έγινε κανονικά ενημέρωση στις μάνας μου κάνει απλώς μια επανεκκίνηση και λέει αδυναμία ενημέρωσης. Τι μπορείς να φταίει;
-
-
καλησπέρα στην ομάδα και από εμένα
είμαι κάτοχος Mi MAX και είμαι σε φάση αγοράς άλλου ένα ακόμη xiaomi μεταξύ Redmi Note 4x με Helio X20 η Redmi
Pro με Helio X25
έχοντας μια κλίση προς το Note 4x
αγορά από ελληνικό κατάστημα και τα δυο αλλά προβληματίζομαι λίγο μιας και το κατάστημα
γιατι αναγραφή στα χαρακτηριστικά του Note 4x Δίκτυο 4G net (B20 800MHz όχι)
(πολύ γνωστό ελληνικό κατάστημα σε συσκευές Xiaomi)
και φυσικά δεν αναγράφει αν είναι global η chinese έκδοση όπως αναγραφή σε όλες του της συσκευές της εταιρίας
μπορεί να με φωτίσει κάποιος με τα υπέρ και τα κατά του μοντέλου? -
@lousifer2008 παρε καλυτερα το Redmi Note 4 Global. Συνηθως το λενε Redmi Note 4 snapdragon οποτε απλα τους ρωτας τηλεφωνικα αν γραφει global version στο πλαι και πισω model 2016102
-
-
Ανεξαρτητα απο το λογο που δεν παιρνει το update, σε αρκετα παιδια σε γειτονικο forum η 8.2.10.0 βγαζει μικροτερη αυτονομια. Οποτε ισως να περιμενες το επομενο update.
-
γιατί δεν λες myphone..........
-
-
εγω παντος δεν παρατηρησα μικροτερη αυτονομια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-