Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H johnniewalker έγραψε:

Καλησπέρα σας, καινούριο μέλος εδώ και αρχικά να πω πως έχετε κάνει φοβερή δουλειά με το φόρουμ!!
      Στην ερώτησή μου λοιπόν.
      Η κοπέλα μου, έπειτα από δικιά μου πρόταση, αγόρασε το Xiaomi Redmi Note 4 με τον Snapdragon (3 ram/32 rom).
      Το κινητό το έχει 8 μέρες και της αρέσει αρκετά. Μπαταρία φοβερή άνετα κρατάει 2 μέρες, η κάμερα του για φωτογραφίες είναι πολύ καλή αν αναλογιστούμε και την τιμή του κινητού, το μόνο που δεν έχει συνηθίσει ακόμη είναι το Miui.
      Τα δύο παράπονα που έχω από το κινητό είναι η εγγραφή βίντεο και η ηχογράφηση.

Το πρόβλημα που έχω είναι πως στο Messenger, και τα voice messages και τα video ο ήχος τους είναι πάρα πολύ κακός.
      Στην αρχή νόμιζα πως το θέμα ήταν το κινητό, αλλά δοκίμασα το recording και τον ήχο στα video στο Viber και ο ήχος ήταν σεβαστός. Σίγουρα όχι τόσο καλός σε ποιότητα, αλλά άνετα καταλαβαίνεις ο άλλος τι λέει.
      Στο messenger όμως στο βίντεο με το ζόρι ακούς ήχο και αυτόν σε μεγάλη παραμόρφωση και σε voice message υπάρχει ψαλιδισμός και γενικά "κουράζεσαι" για να καταλάβεις τι λέει το μήνυμα.
      Έχετε κάποια ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω?
      Δεν έχω τόσο τραγικά θέματα με την ποιότητα ηχογράφησης, αλλά χρησιμοποιώ τρίτο app για ηχογράφηση.
      Δυστυχώς τέτοια και παρόμοια προβλήματα έχουν ακουστεί ξανά εδώ. Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει λύση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Ο/H johnniewalker έγραψε:

Καλησπέρα σας, καινούριο μέλος εδώ και αρχικά να πω πως έχετε κάνει φοβερή δουλειά με το φόρουμ!!
      Στην ερώτησή μου λοιπόν.
      Η κοπέλα μου, έπειτα από δικιά μου πρόταση, αγόρασε το Xiaomi Redmi Note 4 με τον Snapdragon (3 ram/32 rom).
      Το κινητό το έχει 8 μέρες και της αρέσει αρκετά. Μπαταρία φοβερή άνετα κρατάει 2 μέρες, η κάμερα του για φωτογραφίες είναι πολύ καλή αν αναλογιστούμε και την τιμή του κινητού, το μόνο που δεν έχει συνηθίσει ακόμη είναι το Miui.
      Τα δύο παράπονα που έχω από το κινητό είναι η εγγραφή βίντεο και η ηχογράφηση.

Το πρόβλημα που έχω είναι πως στο Messenger, και τα voice messages και τα video ο ήχος τους είναι πάρα πολύ κακός.
      Στην αρχή νόμιζα πως το θέμα ήταν το κινητό, αλλά δοκίμασα το recording και τον ήχο στα video στο Viber και ο ήχος ήταν σεβαστός. Σίγουρα όχι τόσο καλός σε ποιότητα, αλλά άνετα καταλαβαίνεις ο άλλος τι λέει.
      Στο messenger όμως στο βίντεο με το ζόρι ακούς ήχο και αυτόν σε μεγάλη παραμόρφωση και σε voice message υπάρχει ψαλιδισμός και γενικά "κουράζεσαι" για να καταλάβεις τι λέει το μήνυμα.
      Έχετε κάποια ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω?
      Δεν έχω τόσο τραγικά θέματα με την ποιότητα ηχογράφησης, αλλά χρησιμοποιώ τρίτο app για ηχογράφηση.Δυστυχώς τέτοια και παρόμοια προβλήματα έχουν ακουστεί ξανά εδώ. Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει λύση.
      Μπορείς μέσω του app να στείλεις απευθείας ηχογράφηση στο messenger ή πρέπει να βγεις να ηχογραφήσεις το μήνυμα στην εφαρμογή και μετά να το επιλέξεις να το στείλεις μέσω messenger?
      Γιατί αν γίνεται απευθείας έχει καλώς, αλλιώς μετά θεωρώ δεν αξίζει.
    • Φάκελος εργαλεία μετά ηχογράφηση μετά κάτω αριστερά παρατεταμένα στις 3 γραμμές και τύπος εγγραφής και ποιότητα εγγραφής έχετε δοκιμάσει να αλλάξετε ;

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Για πλήρες backup του κινητού με TWRP (όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους, η διάταξη οθονών, συντομεύσεις, κωδικοί κλπ ) εκτός από dalvik cache, system και data επιλέγουμε και κάτι άλλο ή αρκούν αυτά ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H VaggelisD66 έγραψε:

Για πλήρες backup του κινητού με TWRP (όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους, η διάταξη οθονών, συντομεύσεις, κωδικοί κλπ ) εκτός από dalvik cache, system και data επιλέγουμε και κάτι άλλο ή αρκούν αυτά ?
      Επέλεξε όλα όσα σου βγάζει το TWRP, εκτός απο το partition /Cache
    • Διαφήμιση
    • Ο/H VaggelisD66 έγραψε:

Για πλήρες backup του κινητού με TWRP (όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους, η διάταξη οθονών, συντομεύσεις, κωδικοί κλπ ) εκτός από dalvik cache, system και data επιλέγουμε και κάτι άλλο ή αρκούν αυτά ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αρκούν boot, system και data. Το boot partition περιέχει τον kernel και το ramdisk, χωρίς αυτά η συσκευή πολύ απλά δεν κάνει boot. Το system περιέχει το android UI, βιβλιοθήκες, συνοδευτικά βοηθητικά αρχεία της ROM, τις εφαρμογές συστήματος, drivers κτλ. Τέλος το data περιέχει (κατά κύριο λόγο) τα δεδομένα των εφαρμογών του χρήστη, ρυθμίσεις, κωδικούς, βάσεις δεδομένων κτλ και εμπεριέχει μέσα του και την dalvik cache, το ξεχωριστό partition δηλαδή που συνήθως φαίνεται στο TWRP δεν είναι τίποτε άλλο από ένα mount μέσα στο /data. Τα υπόλοιπα partitions περιέχουν εν γένει πληροφορίες για τη συσκευή από τον κατασκευαστή (πχ IMEI), τον bootloader και κάποια άλλα πραγματάκια και συστήνεται να τα πάρεις backup 1-2 φορές αλλά όχι παραπάνω. Η ουσία βρίσκεται στα 3 πρώτα partitions που ανέφερα.
    • Καλησπέρα παιδιά,

Όσον αφορά το service, είδα σε ένα post πιο πίσω ότι όταν το έχεις πάρει από skroutzομάγαζο και είναι στον πρώτο χρόνο της εγγύησης τα στέλνουν Κίνα. Έχω πάρει το RN4X και μετά από δυό μέρες χρήσης το έδωσα πίσω για σέρβις (είχε ένα πρόβλημα με την οθόνη). Μετά από 2 βδομάδες ακόμα περιμένω. Μου είπαν ότι περιμένουν ανταλλακτικό. Παίζει να έχει πάει Κίνα ή να έρχεται το ανταλλακτικό από Κίνα;
    • Από ποιο κατάστημα το αγόρασες ?
      Καινούργιο και επιστροφή μέσα στα πλαίσια του DOA θα έπρεπε να σου είχαν κάνει αντικατάσταση :/
    • @Agent21 αν είσαι μεσα στις 14 ημερολογιακες μέρες από την αγορά μπορείς να ασκήσεις και το νόμιμο δικαίωμα σου της υπαναχώρησης ..
    • Διαφήμιση
    • Είναι από τα πιο φθηνά στο skroutz...Τι μπορώ να κάνω;; Πραγματικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα, έχω πρόβλημα, σχεδόν δεν έχω κινητό. Η αντικατάσταση για DOA τι προυποθέτει;