Δεν έχω τόσο τραγικά θέματα με την ποιότητα ηχογράφησης, αλλά χρησιμοποιώ τρίτο app για ηχογράφηση.Ο/H johnniewalker έγραψε:
Καλησπέρα σας, καινούριο μέλος εδώ και αρχικά να πω πως έχετε κάνει φοβερή δουλειά με το φόρουμ!!
Στην ερώτησή μου λοιπόν.
Η κοπέλα μου, έπειτα από δικιά μου πρόταση, αγόρασε το Xiaomi Redmi Note 4 με τον Snapdragon (3 ram/32 rom).
Το κινητό το έχει 8 μέρες και της αρέσει αρκετά. Μπαταρία φοβερή άνετα κρατάει 2 μέρες, η κάμερα του για φωτογραφίες είναι πολύ καλή αν αναλογιστούμε και την τιμή του κινητού, το μόνο που δεν έχει συνηθίσει ακόμη είναι το Miui.
Τα δύο παράπονα που έχω από το κινητό είναι η εγγραφή βίντεο και η ηχογράφηση.
Το πρόβλημα που έχω είναι πως στο Messenger, και τα voice messages και τα video ο ήχος τους είναι πάρα πολύ κακός.
Στην αρχή νόμιζα πως το θέμα ήταν το κινητό, αλλά δοκίμασα το recording και τον ήχο στα video στο Viber και ο ήχος ήταν σεβαστός. Σίγουρα όχι τόσο καλός σε ποιότητα, αλλά άνετα καταλαβαίνεις ο άλλος τι λέει.
Στο messenger όμως στο βίντεο με το ζόρι ακούς ήχο και αυτόν σε μεγάλη παραμόρφωση και σε voice message υπάρχει ψαλιδισμός και γενικά "κουράζεσαι" για να καταλάβεις τι λέει το μήνυμα.
Έχετε κάποια ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω?
Δυστυχώς τέτοια και παρόμοια προβλήματα έχουν ακουστεί ξανά εδώ. Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει λύση.