Πλήρη όχι αλλά καλύπτει όλο το φωτιζόμενο κομμάτι. Πάντως στις άκρες κολλάει αρκετά καλά και δεν αφήνει περίγραμμα πολύ εμφανές όπως πχ τα τζαμάκια του public.Ο/H polis4gr έγραψε:
@kosmasdel
Έχει πληρη εφαρμογή το τζαμακι σε μηκος και πλάτος φίλε? Φαίνεται καλό πάντως στο ebay που το ειδα
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Mi Cloud?
Μου έκανε αυτόματα backup τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως χρησιμοποιώ το google drive που μου δίνει περισσότερο χώρο.
Τις φωτογραφίες μου τις βλέπω κανονικά στο κινητό.
1. Αν τις σβύσω από το cloud θα σβήσουν από το κινητό;
2. Πως ορίζω τη θέση αποθήκευσης των φωτογραφιων (θέλω να αποθηκεύονται στην SD κάρτα)
Ευχαριστώ -
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Μου έκανε αυτόματα backup τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως χρησιμοποιώ το google drive που μου δίνει περισσότερο χώρο.
2. Πως ορίζω τη θέση αποθήκευσης των φωτογραφιων (θέλω να αποθηκεύονται στην SD κάρτα)
Ευχαριστώ
2.Ρυθμίσεις -> Αποθηκευτικός χώρος -> Ρυθμίσεις αποθήκευσης -> Βάζεις Κάμερα και Άλμπουμ στο Εξωτερικός χώρος. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Ευχαριστώ
2. Πήγα στο path που μου είπες για τις ρυθμίσεις αποθήκευσης και μου έβγαλε επιλογή μόνο internal / external storage.
Δε μπορώ να ορίσω που ακριβώς θα αποθηκεύονται στον εξωτερικό χωρο; -
Παιδιά είμαι με το global. Έχω παρατηρήσει ότι τα emails ή κάποιες ειδοποιήσεις (insta κλπ) έρχονται εφόσον ξεκλειδώσω το κινητό. Με το που το ανοίγω έρχονται emails κ ειδοποιήσεις. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο γιατί μου έρχονται τα emails στο pc και μετά απο κανα 10λεπτο που ανοίγω το κιν για να πάρω ένα τηλ μου έρχονται και τα emails. Είναι σαν να μπαίνει σε sleep mode.Vber k messebger έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις όμως. Επίσης δεν μου αναγράφονται οι ειδοποιήσεις στο Fb καθώς επίσης δεν μου εμφανίζονται τα εικόνίδια ομιλίας στο messenger. Κανείς καμια ιδέα?
-
..
-
@Tziminhio , οι εφαρμογές facebook & messenger έχουν πολλά bugs...
Για τις ειδοποιήσεις δες εδώ ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@Tziminhio , οι εφαρμογές facebook & messenger έχουν πολλά bugs...
Για τις ειδοποιήσεις δες εδώ ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
2. Πήγα στο path που μου είπες για τις ρυθμίσεις αποθήκευσης και μου έβγαλε επιλογή μόνο internal / external storage.
Δε μπορώ να ορίσω που ακριβώς θα αποθηκεύονται στον εξωτερικό χωρο;
-
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα περισσότερα τα εία κάνει. Τώρα πλά άλλαξε οτι στο messenger μου πετάει το παράθυρο ομιλίας. Το Fb δυστυχώς παραμένει το ίδιο. Δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις..Πρέπει ν' ανοίξω την εφαρμογή για να τις δώ.
1. Ρυθμίσεις λογαριασμού facebook - Εφαρμογές - Πλατφόρμα - Απενεργοποίηση εφαρμογών, πρόσθετων και ιστότοπων.
2. Στις ιδιότητες της εφαρμογής facebook επιλέγουμε 'Καθαρισμό δεδομένων' και διαγράφονται τα στοιχεία σύνδεσης μας.
3. Κλείνουμε τελείως την εφαρμογή, να μην τρέχει ούτε στο background.
4. Ανοιγουμε την εφαρμογή και δίνουμε ξανά τα στοιχεία μας για να συνδεθούμε εκ νέου.
5. Ενεργοποιούμε ξανά αυτό που απενεργοποίησε στο 1ο βήμα.
6. Ρυθμίζουμε τις ειδοποιήσεις μας. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα περισσότερα τα εία κάνει. Τώρα πλά άλλαξε οτι στο messenger μου πετάει το παράθυρο ομιλίας. Το Fb δυστυχώς παραμένει το ίδιο. Δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις..Πρέπει ν' ανοίξω την εφαρμογή για να τις δώ.
1. Ρυθμίσεις λογαριασμού facebook - Εφαρμογές - Πλατφόρμα - Απενεργοποίηση εφαρμογών, πρόσθετων και ιστότοπων.
2. Στις ιδιότητες της εφαρμογής facebook επιλέγουμε 'Καθαρισμό δεδομένων' και διαγράφονται τα στοιχεία σύνδεσης μας.
3. Κλείνουμε τελείως την εφαρμογή, να μην τρέχει ούτε στο background.
4. Ανοιγουμε την εφαρμογή και δίνουμε ξανά τα στοιχεία μας για να συνδεθούμε εκ νέου.
5. Ενεργοποιούμε ξανά αυτό που απενεργοποίησε στο 1ο βήμα.
6. Ρυθμίζουμε τις ειδοποιήσεις μας.
-
Αυτά σε εμένα δούλεψαν.
Το fb είναι περίεργη εφαρμογή.
Βεβαιώσου ότι έχεις αυτές τις ρυθμίσεις, επιπλέον έχεις δώσει άδεια για την έναρξη της εφαρμογής και το έχεις τσεκάρει ώστε να τρέχει συνεχώς στο background.
Οι ειδοποιήσεις οθονης κλειδώματος και οι αναδυόμενες ειδοποιήσεις κλειστές.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα