Καλησπερα και απο εμενα παιδιά. Ερώτηση? Το κινητο τώρα με την 9 έκδοση θα αλλάξει και η έκδοση του Android. Σε 7. Ευχαριστώ.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ναι βέβαια
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Νομίζω πως οχι, πρώτα θα πάρετε miui 9 και μετα απο λίγο καιρό θα πάρετε nougat.
-
Εδώ γράφουμε τόσα παραδείγματα ότι από Κίνα σου βγαίνει ακριβότερο αν μπει τελωνείο (που κατά 90% θα μπει) ότι δεν έχεις εγγύηση αν κάτι πάει στραβά και τα τόσα αρνητικά της αγοράς από Κίνα όταν μάλιστα με ελάχιστα ευρώ παραπάνω το αγοράζεις από ελληνικό κατάστημα νόμιμα με απόδειξη και εγγύηση και απαντάει ο άλλος ότι εμπιστεύεται περισσότερο το κινέζικο κατάστημα στα βαθη της Ασίας από το κατάστημα στη γειτονιά του και ο άλλος ρωτάει το βρήκα 20 ευρώ φθηνότερα στην Bruce Lee LTD Smartphone Company να το πάρω ?
-
MIUI9 is based on Android 7 (Nougat)
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
-
Νέος στο φόρουμ και στην Xiaomi με το Redmi Note 4X. Μόλις σήμερα παραλαβή Πρώτες Εντυπώσεις :
Άψογο !!!!!!!!! -
Καλησπέρα
επειδή μόλις πήρα στα χέρια μου το πρώτο μου κινητό xiaomi redmi note 4x από Πλαίσιο έχω πρόβλημα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;;;
Σετάρισα χτες το κινητό και δούλευε κανονικά μέχρι που έκανα αναβάθμιση λογισμικού μετά από αυτό δεν δέχεται το μοτίβο που είχα και η συσκευή κλειδώνει κάθε δυο ώρες..........
Τι μπορώ να κάνω ή πρέπει να πάει κατευθείαν σερβις;;;;;;;;;; -
@ChristinaGer καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.
Αν έχεις μέσα στη συσκευή Google Account ή Mi Account, μπορείς να την επαναφέρεις στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις.
Αυτό όμως σημαίνει ότι θα χαθούν όλα τα δεδομένα μέσα από τη συσκευή σου και θα πρέπει να την στήσεις εκ νέου -
George Kaggelaris
Βέβαια έχω google account μέσα στη συσκευή αλλά πώς μπορώ να την επαναφέρω δεν γνωρίζω, μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο (καθώς από τις ρυθμίσεις της συσκευής δεν μπορώ αφού είναι κλειδωμένη);;;; -
Θα έχεις τη συσκευή σου συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και θα κάνεις το εξής:
1. Θα μεταβείς με το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σου στην εξής διεύθυνση: Εύρεση συσκευής
2. Θα βάλεις τα στοιχεία σου.
3. Θα βρεις τη συσκευή σου και θα πατήσεις την επιλογή ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Καλή επιτυχία! -
Και για μελλοντικές περιπτώσεις: πριν κάνουμε αναβάθμιση σε νέα έκδοση, ειδικά στις επίσημες ROM, χωρίς να έχουμε ξεκλειδώσει bootloader, αφαιρούμε ΠΑΝΤΑ το κλείδωμα, ειδικά στην περίπτωση του μοτίβου. Μπορούμε να το επαναφέρουμε εύκολα μετά την αναβάθμιση. Είναι πλέον υπέρ του δέοντος πολλές οι περιπτώσεις που χρήστες κλειδωθηκαν έξω από την συσκευή τους, λόγω αναβάθμισης της ROM και χρειάστηκε να κάνουν factory reset, μέσω Google ή Mi Account, χάνοντας έτσι όλα τους τα δεδομένα. Εναλλακτικά ξεκλειδωνουμε bootloader, ώστε να έχουμε τρόπο να επανέλθουμε από αυτή την κατάσταση, χωρίς απώλεια δεδομένων (με τίμημα φυσικά την μειωμένη ασφάλεια της συσκευής).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα