Δεν σπάνε δεν χαλάνε!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
μετά απο μια εβδομάδα χρήσης του καινούριου redmi note 4(mido snapdragon 2016102), έχω να πω ότι σε σχέση με το παλιό μου redmi note 4(nikel mtk) είναι μέρα με τη νύχτα στην κατανάλωση μπαταρίας.
Άνετα πάω 6h sot + αρκετή ώρα internet radio + πολλά τηλέφωνα gps wifi Bluetooth και περισσεύει 30%. Απίστευτο. Δεν θα ξαναπαρω mtk ποτέ. (Το redmi note 4(nikel mtk) που είχα με μεγάλη προσπάθεια έφτανε 4 ώρες sot)
Ευχαριστώ για την βοήθεια από το forum στην επιλογή της συσκευής.
Ένα θέμα έχω και θέλω βοήθεια. Ο ήχος, μόνο στο ακουστικό του τηλεφώνου, ακούγεται λίγο παραμορφωμένος. Ακόμα και στο Bluetooth. Δηλαδή ο συνομιλητής μου δεν ακούγεται καλά. Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα hardware διοτι, όπως είπα, και στο Bluetooth, είναι το ίδιο.
Τι προτείνετε να κάνω? -
Ναι αλλά γράφεις στο τόπικ για το Nikel. Μπες cit mode από τον κέρνελ δέκα φορές χτύπημα και τσέκαρε mic speak loop.
Εάν δεν έχεις πρόβλημα ή περιμένεις καινούργια αναβάθμιση ή πας σε global dev για Mido. -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι αλλά γράφεις στο τόπικ για το Nikel. Μπες cit mode από τον κέρνελ δέκα φορές χτύπημα και τσέκαρε mic speak loop.
Εάν δεν έχεις πρόβλημα ή περιμένεις καινούργια αναβάθμιση ή πας σε global dev για Mido.
Δεν έχει mic speak loop
Μόνο το receiver μοιάζει να έχει σχέση... -
Τράβηξε προς τα κάτω έχει και άλλες επιλογές.
-
-
-
Καλησπέρα! Ποιο καλό παιδάκι θα με βοηθήσει λίγο...? Παρήγγειλε η κοπέλα μου το 4x με global rom αλλά οχι global edition και εννοείται ότι θα μπει ελληνική rom stable. Ακολουθώ αυτόν τον οδηγό
Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO ? Αφού πρώτα πρέπει να το ξεκλειδώσω? Η stable είναι κομπλέ από θέμα μπαταρίας? Τα έχω πενέψει πολύ τα Xiaomi και πρέπει να μας βγάλω ασπροπροσωπους!!! -
Ψηλέ, θα είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι rom έχει το κινητό όταν με το καλό παραλάβεις;
Τότε και μόνο τότε θα είναι ασφαλές να σε καθοδηγήσουμε ανάλογα. -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ψηλέ, θα είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι rom έχει το κινητό όταν με το καλό παραλάβεις;
Τότε και μόνο τότε θα είναι ασφαλές να σε καθοδηγήσουμε ανάλογα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα