Οι εταιρείες τώρα δίνουν κάρτες που κάνουν για όλους τους τύπους που χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
καλησπερα εχω κανει δευτερο προφιλ στο νοτε 4 και μου στενλουνε μηνυματα στο 2 προφιλ πχ viber skype γιατι δεν εχω ειδοποιηση στο 1 προφιλ στο οποιο βρισκομαι εκεινη την στιγμη?
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Ξερω το ψιλοκοιταξα εδώ...θα τους πάρω τηλέφωνο και θα ρωτήσω αν στο κουτί γράφει 2016102....ξερετε γιατί δε μπορώ να γράψω shoutbox?
Ναι λοιπόν, εάν γράφει 2016102 θα είναι Global και θα έχει 800άρα.
To κουτί είναι αυτό :
ΥΓ.1 ΣΕ είπα...παράτα την σειρά redmi! Αλλά εσύ πάλι "σαβούρα" θες να πάρεις και να μπλέξεις με σειρές του κιλού!!!! 175 μοντέλα redmi τον χρόνο βγάζει! Χάνει η μάνα το παιδί...Xiaomi = Mi series. ΤΕΛΟΣ! Αγύριστο κεφάλι ρε πστ!!
ΥΓ.2 ευλαβικά λοιπόν, πάρε ένα μεταχειρισμένο Mi5 να χωράει και στα απαλά χεράκια και άσε τα π@π@ριλίκια με τα Redmi.
ΥΓ.3 ...μου θές και shutbox...ψάρακα...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H stergiost3 έγραψε:
καλησπερα εχω κανει δευτερο προφιλ στο νοτε 4 και μου στενλουνε μηνυματα στο 2 προφιλ πχ viber skype γιατι δεν εχω ειδοποιηση στο 1 προφιλ στο οποιο βρισκομαι εκεινη την στιγμη?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια απορία.. μετά κ την εγκατάσταση του miui 9 είπα να ενεργοποιήσω το Mi message.. πρώτη φορά.. θέλει ιντερνετ για να δουλέψει η δωρεάν αποστολή σε αλλη συσκευή mi η όπως είναι?? γιατί εχω την εντύπωση οτι χρεωθηκα.
-
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Ο/H stergiost3 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Μια απορία.. μετά κ την εγκατάσταση του miui 9 είπα να ενεργοποιήσω το Mi message.. πρώτη φορά.. θέλει ιντερνετ για να δουλέψει η δωρεάν αποστολή σε αλλη συσκευή mi η όπως είναι?? γιατί εχω την εντύπωση οτι χρεωθηκα. -
Ο/H George 21 έγραψε:
Μια απορία.. μετά κ την εγκατάσταση του miui 9 είπα να ενεργοποιήσω το Mi message.. πρώτη φορά.. θέλει ιντερνετ για να δουλέψει η δωρεάν αποστολή σε αλλη συσκευή mi η όπως είναι?? γιατί εχω την εντύπωση οτι χρεωθηκα.
Δεν έχω xiomi τώρα για να βρώ που ακριβώς είναι η ρύθμιση αλλά είμαι σίγουρος οτι υπάρχει γιατί έτσι λειτουργεί το i-Message της Apple οπότε αποκλείεται να ξέφυγε η ρύθμιση από την Xiaomi.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Οκ το απενεργοποιησα ευχαριστώ κ βλέπουμε....
-
Επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση για την 9, για πείτε εντυπώσεις ρε παιδιά
-
Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι official global?
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα