@das_krimi τον 808 τον εχω δουλεψει σε 3 διαφορετικες συσκευες: το nexus 5x, lg g4 και moto x style. Ενα προβλημα που αντιμετωπιζει ο συγκεκριμενος soc ειναι οι θερμοκρασιες και το throttling. Στο Nexus 5x ειχα πολυ χειροτερη εμπειρια χρησης και gaming απο το redmi και με το lg g4 παρομοια. Μονο με το moto x style ειχα πραγματικα καλυτερες επιδοσεις (πχ μιση ωρα αψογο gaming και οχι στο 5λεπτο να πεφτει) γιατι η motorola ειχε βαλει εξαιρετικη ψυξη. Ως εκ τουτου σε αποδοσεις δεν νομιζω να κερδισεις κατι.
Ισα ισα που θα χασεις σε αυτονομια. Ο λογος που ανεβαζει θερμοκρασια ειναι επειδη ρουφαει. Ειναι απο τους χειροτερους ενεργειακα επεξεργαστες που εχω δουλεψει. Δυσκολα θα βρεις κινητα με χειροτερη αυτονομια.
Οσον αφορα τη καμερα εξαρταται και ποια ηταν η προηγουμενη της. Αλλα γενικα δεν ειναι κατι τρομερο. Βεβαια ειναι τιμια για τα λεφτα της στη κατηγορια του (5,5 ιντσες)
Ισα ισα που θα χασεις σε αυτονομια. Ο λογος που ανεβαζει θερμοκρασια ειναι επειδη ρουφαει. Ειναι απο τους χειροτερους ενεργειακα επεξεργαστες που εχω δουλεψει. Δυσκολα θα βρεις κινητα με χειροτερη αυτονομια.
Οσον αφορα τη καμερα εξαρταται και ποια ηταν η προηγουμενη της. Αλλα γενικα δεν ειναι κατι τρομερο. Βεβαια ειναι τιμια για τα λεφτα της στη κατηγορια του (5,5 ιντσες)