Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Προτείνω ειδική ενότητα: "Εξοικείωση με τα Windows".
-
Η εγχείρηση ήταν επιτυχής
άλλαξα θύρα και άλλαξα επίσης έκδοση miflash, πήγα σε μια παλαιότερη που είχα αποθηκευμένη στο pc!
-
Πες μας ποιά έκδοση σου δούλεψε και φυσικά μπράβο σου που τα κατάφερες!
-
MiFlash 2015.07.31.0, αν το χρειαστεί ποτέ κανείς, έχω και το .exe του...
-
Useful to know about it!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Σίγουρο είναι
ειμαι καινουριος στα xiaomi αλλα κ γενικα ασχετος με rom root κλπ που δν καταλαβαινω τι λενε
αυτο που καταλαβα ειναι οτι το κινητο ειναι καλο
επισης ειναι καλο να εχει Β20 στο 4G
ολα καλα..τελικα ποια ειναι η rom που ειναι καλο να διαλεξω;
η διαθεση μου ειναι επειδη δν ειμαι να αλλαζω κινητο καθε εξι μηνες να παρω κατι που να μπορω να βαλω μια ελληνικη rom κοντα στο τελος της εγγυησης αλλα μεχρι τοτε να εχω ενα λειτουργικο κινητο με τα περισσοτερα οφελη δυνατον
Παρατηρω επισης οτι κανενας δν αγοραζει απο e-bay παρ'ολο που στη θεωρια ειναι πιο ασφαλες.
εχει να κανει με τη σιγουρια επιλογης rom;
Τελος βρηκα ενα σε πληστειριασμο απο Γερμανια κανουριο που εχει ομως ανοιχτει κ εχει κανει μονο την αναβαθμιση κ γραφει ο πωλητης οτι εχει Β20 με global edition.Συγκεκριμενα το τιτλοφορει ως εξης..: "Xiaomi Redmi Note 4 (4x) Global Edition schwarz (mit Band20) 3GB RAM 32GB ROM"
Ειναι επικινδυνο οσο μοιαζει;το 4Χ σε παρενθεση σημαινει οτι ειναι το μοντελο 102;
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων κ συγγνωμη για τις τοσες αποριες.(αν κ διαβασα ολες τις απαντησεις στο θεμα εξακολουθω να μην καταλαβαινω τοσα που να μπορω μονος να βγαλω αποφαση) -
Είσαι σιγουρος πρωταρχικά ότι έχεις εγγύηση;
-
Ο/H liako1175 έγραψε:
ετσι το πήρα απο τα public.εκανα μια ενημέρωση.αν θα κάνω επαναφορά θα επανέλθει;
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Είσαι σιγουρος πρωταρχικά ότι έχεις εγγύηση;
-
Forwarder σκέφτηκες; Δες parcl.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-