Και σε μένα ενεργοποιείται, χωρίς να έχω κάνει factory reset μετά το update σε 8.5.4.0Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
@NasDriver. OXI. Είναι ανενεργό. Όλα αυτά μετά την αναβάθμιση σε Nougat.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπέρα στην παρέα με το quick charge της συσκευής τι γίνεται παιδιά είναι μόνιμα κλειδωμένο?
-
-
Ο/H dskoumis έγραψε:
καλησπέρα στην παρέα με το quick charge της συσκευής τι γίνεται παιδιά είναι μόνιμα κλειδωμένο?
=============== Αυγ 21st 2017, 7:27pm ===============
Ο/H spiros aligizakis έγραψε:
Καλησπέρα.το volte δουλεύει; Είμαι με την τελευταία xtrv. Ενεργοποιητε καπως; Είμαι στην vodafone
-
Καλησπέρα
Μολις το παρελαβα, redmi note 4 625 4/64gb απο αλι (δυστυχώς με τελωνειο)
Μου εκανε μια αναβάθμηση και η τωρινη κατασταση ειναι αυτη.
Κανω κατι? Αναφορικά με Miui 9 θα κατεβει μονη της?
Ευχαριστώ -
Ο/H mike_eco έγραψε:
Καλησπέρα
Ευχαριστώ
Αν επιτρέπεται πόσα πλήρωσες τελωνείο?
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια σημείωση για το VoLTE. Και η Cosmote ακόμα που το υποστηρίζει έχει αυστηρότατες προϋποθέσεις, τουτέστην:
- να διαθέτεις συμβατή συσκευή. Συγκεκριμένα, προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8+ και Galaxy Xcover 4 καθώς και iPhone 5S (VoWiFi μόνο), iPhone 5C (VoWiFi μόνο), iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhonei 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus.
- η συσκευή σου να είναι αγορασμένη από το Δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διαθέτει την τελευταία έκδοση λογισμικού. Σε περίπτωση που η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από το Δικτύο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπάρχει η δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού χωρίς χρέωση στα Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Κοινώς εκτός από συσκευή, χρειάζεται και συγκεκριμένο firmware upgrade, δηλαδή καλά κρασιά. Δίνω πιθανότητες < 10% να υποστηρίξει ποτέ η Cosmote συσκευές από Κίνα, τύπου Xiaomi. Δυστυχώς προβλέπω ότι το VoLTE για εμάς τους Xiaomi-στες θα είναι ένα πολύ ωραίο όνειρο, άσε που δηλαδή και σαν standard παγκοσμίως χρησιμοποιείται περισσότερο ως πείραμα για την τελική μετάβαση σε 5G, παρά οτιδήποτε άλλο. - να διαθέτεις συμβατή συσκευή. Συγκεκριμένα, προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8+ και Galaxy Xcover 4 καθώς και iPhone 5S (VoWiFi μόνο), iPhone 5C (VoWiFi μόνο), iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhonei 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus.
-
Ο/H mike_eco έγραψε:
Καλησπέρα
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα