Τι καλώδιο να πάρω?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
Μπορεί να αλλάξει ο default χώρος αποθήκευσης των screenshots? Διότι τώρα επειδή αποθηκεύονται εντός DCIM αντί για Pictures σημαίνει και backup από το google photos.
-
-
Σημερα εκανα Unlock το RedMi Note 4 Global - InfoQuest import με τις πολυτιμες οδηγιες του φορουμ
Δεν εχω περασει ακομα καμια Dev or Custom Rom και παραμενω στην Official Global MIUI 8.5.4.0 μεχρι να με βοηθησετε να καταλαβω τα εξής στις ερωτησεις μου.
Ειμαι τωρα unlock με τon Official τροπο.... Προφανως θα ξεκινησω τις δοκιμουλες μου με την Ελληνικη Rom-Aroma του forum μας και θα ηθελα να δοκιμασω και Lineage OS .....
Εαν θελησω να επαναφερω το κινητο στην τωρα του κατασταση και να ειναι παλι locked .... θα υπαρξει - αντιμετωπισω καποιο προβλημα ? Γινεται?
Μετα ολιγης αναζητω απαντηση στο εξης βασικο ερωτημα .... Εστω πως θελω να κανω τον "κυκλο" στο κινητο με μερικες Unofficial - Dev - XTVR κτλ κτλ ROMS και επειτα μετα δοκιμης να το επαναφερω στην προταρχικη του κατασταση οπως το αγορασα ..... Γινεται????
Σας ευχαριστω και συγγνωμη για το κουραστικο μηνυμα μου -
Μπορείς να το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση βάζοντας στο τέλος μία official fastboot rom και κλειδώνοντας τον bootloader
-
@NasDriver σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου.
Κατι ανοητο αλλα ειλικρινα ΔΕΝ το ξερω ! Μπορεις να κανεις οσες φορες Unlock - Lock την συσκευη σου μεσω MiFlash_Unlock ή υπαρχει Limitation απο την Xiaomi? -
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει περιορισμό,ς κλειδώνεις-ξεκλειδώνεις όποτε θες
-
Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο να πω;;; Έχω κάποια προβλήματα, αρκετά θα έλεγα,με το note 4 που έχω....
Δεν ανοίγει τα gif αλλά στο φουμπου..αν πας να δεις κάποια ζωντανά βίντεο που ανεβάζουν μπλοκάρει και μουλαρωνει..σε περνούν τηλ κάποιες φορές χτυπάει δεν βλέπεις ποιος είναι και δεν μπορείς να το σηκώσεις αφού δεν εμφανίζεται η οθόνη απαντήσης.. προσπαθώ να ανεβάσω ένα βίντεο στο tapatalk αλλά μόνο φωτό μπορώ από τη συλλογή....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μάλιστα τα βίντεο αφορούν άλλο πρόβλημα που έχω με ένα note 1
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μου φάνηκε τέρμα παράξενο παντως! Ευχαριστώ
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0