Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Οι κάρτες sim είναι καινούργιες ή παλιές κομμένες με το χέρι ?
-
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα σας. Εχω παρει τους κωδικους για ote tv go στο κινητο μου, ( xiaomi redmi note 4 με την τελευταια stable 8.5.8.0 ) και εκει λειτουργουν μια χαρα. το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω να κανω screen mirror την οθονη του κινητου στην lg smart tv μου, ενω ολα τα δειχνει κανονικα δηλαδη streamαρω kodi και ολα μια χαρα, στην εφαρμογη ote tv go μου στελνει μονο τον ηχο και η οθονη ειναι μαυρη ενω στο κινητο δειχνει κανονικα. (Σε κινητο sony xperia σε ιδια τηλεοραση σε αλλο σπιτι μεταφερετε κανονικα και η εικονα). Ειναι κατι που εχει να κανει με το κινητο μας? Το εχει παθει κανενας αλλος αυτο?
REDMI NOTE 4X (MIDO) 64/4 MIUI GLOBAL 9.2|STABLE VERSION 9.2.1.0 (NCFMIEK) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Οι κάρτες sim είναι καινούργιες ή παλιές κομμένες με το χέρι ?
-
Ο/H tasarasch έγραψε:
ειναι καινουριες με ετοιμα κοψιματα
Από ποιο κατάστημα το αγόρασες ? Μήπως να μιλήσεις μαζί τους ? -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H tasarasch έγραψε:
ειναι καινουριες με ετοιμα κοψιματα
Από ποιο κατάστημα το αγόρασες ? Μήπως να μιλήσεις μαζί τους ?
-
Άμα είναι από Κωτσόβολο μην το ψάχνεις πολύ και μην κάνεις πειράγματα, το πας πίσω για έλεγχο στα πλαίσια της εγγύησης που έχεις
Ας βγάλουν αυτοί το "φίδι" από την τρύπα -
Καλημερα στην ομαδα.Μηπως μπορει να μου πει καποιος γιατι ο υπολογιστης μου οταν συνδεω το κινητο μεσω usb δεν το ανγνωριζει κ δεν μου δινει δυνατοτητα για μεταφορα αρχειων?Μονο φορτιση μου κανει .χωρις αλλες επιλογες..στα καλα καθουμενα...χωρις να εχω πειραξει κατι ουτε να εχω αλλαξει καλωδιο.Ευχαριστω εκ των προτερων
-
-
-
Και τώρα παίδες, λέω να περάσω την ελληνική ρομ. Ελπίζω να μη κάνω καμία βλακεία και το στείλω το κινητάκι αδιάβαστο.
Εύκολη διαδικασία φαντάζομαι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα