Η διαδικασία με θορύβησε λίγο, αλλα αφου έχεις ΙΜΕΙ, ΟΛΑ καλάΟ/H kosmasdel έγραψε:
Αλλά γιατί η ανησυχία σου δεν καταλαβαίνω. Έχει κάποιο πρόβλημα η ελληνική stable;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Αλλά γιατί η ανησυχία σου δεν καταλαβαίνω. Έχει κάποιο πρόβλημα η ελληνική stable;
Γύρισα με miflash σε 8.2.10.0 από 8.5.8.0 και πέρασα με twrp την τελευταία ελληνικά stable 8.5.4.0, 6.0.
Btw υπάρχει πουθενά link με το apk του adguard που είναι ενσωματωμένο στις ελληνικές dev roms; -
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Γύρισα με miflash σε 8.2.10.0 από 8.5.8.0 και πέρασα με twrp την τελευταία ελληνικά stable 8.5.4.0, 6.0.
-
-
Δέκα πύρηνο είναι με MTK άρα Nikel.
=============== Οκτ 11th 2017, 2:51pm ===============
Κάνε το αναβάθμιση στην τελευταία stable MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum είναι το Redmi Note 4 MTK Global -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δέκα πύρηνο είναι με MTK άρα Nikel.
=============== Οκτ 11th 2017, 2:51pm ===============
Κάνε το αναβάθμιση στην τελευταία stable MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum είναι το Redmi Note 4 MTK Global
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γύρνα Region India και ξαναπροσπάθησε , αλλιώς πας με recovery rom αφού την έχεις κατεβάσει στον εσωτερικό χώρο του κινητού ,από update , τρείς τελείες δεξιά πάνω choose update package βρες την και δώσε για αναβάθμιση.
-
-
Παιδια καλησπέρα,είμαι vip μέλος και μέχρι πρότινος είχα για συσκευή redmi note 4x nikel(mtk).Πρόσφατα απέκτησα το note 4 mido global version.Ενημερωσα το προφίλ μου για την αλλαγή συσκευής όμως δεν μου έχει έρθει ακόμη σε mail η καινούργια rom για note 4 mido με τα OTA updates.Πως μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
καλημερα!Ευχαριστω για την ανταποκριση και πολλα συγχατητηρια για την δουλεια που κανετε και μας προσφερετε παιδια
-
Ο/H Kalogiros Ioannis έγραψε:
Καλησπέρα ''παίδες''
μήπως κάποιος φίλος έχει τοποθετήσει το παρακάτω προϊόν να μου πει εντυπώσεις (αν έχει καλύτερη εφαρμογή από το απλό κρύσταλλο ή ότι άλλο),;;;;;;;;;;;
Ευχαριστώ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα