Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
@Error_Code
Έχεις την official global beta. Είναι η rom που απευθύνεται σε 40 και κάτι χώρες. Αυτή η rom εκτός από τις διάφορες εφαρμογές, χαρακτηριστικά που έχει το miui λειτουργικό της xiaomi έχει και εφαρμογές του android. Πιθανόν η google να υποχρεώνει της εταιρείες κατασκευής κινητών. Για αυτό θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να τις κάνεις απεγκατασταση.
Τώρα αν θέλεις μια rom χωρίς την σαβουρα της google και κάποιες της miui η λύση είναι να δοκιμάσεις μια costum rom. Και αφού είσαι σε αυτό το forum την ελληνική rom. Η οποία βασίζεται σε source από την china rom και eu. Η ελληνική rom έχει ονομασία XTRV και έχει τρεις κατηγορίες την XTRV beta κάθε Παρασκευή αναβάθμιση. Την XTRV ArΩma είναι η XTRV beta απλά εδώ εσύ επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις στην συσκευή σου. Και η XTRV stable.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνεις τα παρακάτω βήματα:
1. Πέρασε drivers: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
2. Πάντα κάνουμε έλεγχο του bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι. Με κλειδωμένο bootloader δεν μπορούμε να κάνουμε μετάβαση σε costum rom και αν γίνει μια στραβή οι λύσεις σχεδόν ελάχιστες: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
3. Και το ποιο σημαντικό. Πρέπει να κάνεις αίτηση στην xiaomi για unlock bootloader. Να πάρεις την άδεια για unlock. Να κατεβάσεις το unlock tools και μόλις το τρέξεις να περιμένεις 72 ώρες: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Αν το αποφασίσεις κάνεις τα παραπάνω βήματα. Αν κολλήσεις εδώ είναι αρκετοί mod να σε βοηθήσουν.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Error_Code Εξαρτάται από την πολιτική του κάθε καταστήματος στα ποιο πολλά αν σου το έχουν πουλήσει με official ron, και την αλλάξεις χάνεις την εγγύηση και λογικό είναι αυτό, εσύ αποφασίζεις τι θα πράξεις.
-
-
Αν είσαι rooted (ή ακόμη και μέσα από τον File Manager του twrp), μπες στη διαδρομή data /system και σβήσε όλα τα αρχεία που περιέχουν τη λεξη batterystats. Κατόπιν κάνε επανεκκίνηση και Φορτισε την μπαταρία ως το 100%
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν είσαι rooted (ή ακόμη και μέσα από τον File Manager του twrp), μπες στη διαδρομή data /system και σβήσε όλα τα αρχεία που περιέχουν τη λεξη batterystats. Κατόπιν κάνε επανεκκίνηση και Φορτισε την μπαταρία ως το 100%
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπάρχει περίπτωση με το flash της XTRV ARΩMA μέσα από TWRP να κλειδώσει ο bootloader ?
Είχα ξεκλειδώσει όταν το πήρα και είχα περάσει την 7.6.29 και από τότε περνάω κάθε φορά την τρέχουσα XTRV ARΩMA.
Σήμερα από περιέργεια μπήκα στο μενού 'Κατάσταση ξεκλειδώματος MI'
Στον κεντρικό μενού γράφει 'Ξεκλείδωτο' αλλά όταν πατήσω να μπω μου γράφει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη.
Όταν πατάω 'Προσθήκη λογαριασμού και συσκευής' μου βγάζει το μήνυμα 'Συνδεθείτε στο δίκτυο και προσπαθήστε ξανά' ενώ είναι κανονικά συνδεδεμένο σε wifi και έχει internet.
Επίσης ο λογαριασμός MI υπάρχει κανονικά στο τηλέφωνο.
Να σημειώσω ότι έχω βάλει το Magisk με 3 module μεταξύ των οποίων το Xposed με το xMIUI module αν έχει κάποια σημασία αυτό.
Δυστυχώς δεν έχω υπολογιστή για δω αν πράγματι έχει κλειδώσει ο bootloader ή όχι.
Υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς υπολογιστή ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Error_Code
Έχεις την official global beta. Είναι η rom που απευθύνεται σε 40 και κάτι χώρες. Αυτή η rom εκτός από τις διάφορες εφαρμογές, χαρακτηριστικά που έχει το miui λειτουργικό της xiaomi έχει και εφαρμογές του android. Πιθανόν η google να υποχρεώνει της εταιρείες κατασκευής κινητών. Για αυτό θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να τις κάνεις απεγκατασταση.
Τώρα αν θέλεις μια rom χωρίς την σαβουρα της google και κάποιες της miui η λύση είναι να δοκιμάσεις μια costum rom. Και αφού είσαι σε αυτό το forum την ελληνική rom. Η οποία βασίζεται σε source από την china rom και eu. Η ελληνική rom έχει ονομασία XTRV και έχει τρεις κατηγορίες την XTRV beta κάθε Παρασκευή αναβάθμιση. Την XTRV ArΩma είναι η XTRV beta απλά εδώ εσύ επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις στην συσκευή σου. Και η XTRV stable.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνεις τα παρακάτω βήματα:
1. Πέρασε drivers: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
2. Πάντα κάνουμε έλεγχο του bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι. Με κλειδωμένο bootloader δεν μπορούμε να κάνουμε μετάβαση σε costum rom και αν γίνει μια στραβή οι λύσεις σχεδόν ελάχιστες: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
3. Και το ποιο σημαντικό. Πρέπει να κάνεις αίτηση στην xiaomi για unlock bootloader. Να πάρεις την άδεια για unlock. Να κατεβάσεις το unlock tools και μόλις το τρέξεις να περιμένεις 72 ώρες: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Αν το αποφασίσεις κάνεις τα παραπάνω βήματα. Αν κολλήσεις εδώ είναι αρκετοί mod να σε βοηθήσουν.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω για την απαντηση ελεγξα το κινητο για το bootlocker και ειναι ξεκλειδωτος αρα δεν χρειαζετε να κανω την διαδικασια ξεκλειδωματος αφου ειμαι στην global, εχετε καμια XTRV stable rom να μου προτεινετε περα απο beta??
-
@VaggelisD66 δεν έχει θέμα. Ξεκλείδωτος είσαι. Και εμένα έτσι έκανε σε gemini. φλασάροντας άρωμα μπορεί να κλειδώσει, αλλά μόνο αλλάζοντας έκδοση Android, αν έχω καταλάβει καλά.
-
@Error_Code
Το σωστό είναι να τον κλειδώσεις - πάρεις άδεια για ξεκλείδωμα - να προχωρήσεις στο ξεκλείδωμα και μετά να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα. -
Παιδιά το προβλημα της μπαντας με 4g είναι μόνο για tim η ύπαρχει θέμα και στη vodafone?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο εκτός ότι δεν χτυπάει το κινητό, του λέει ότι το κινητό μου είναι απενεργοποιημενο πριν την αναβάθμιση miui 9 δεν το έκανε και με την 9 για λίγες μέρες ήταν όλα οκ μπορεί να παίζει κάτι με την sim είναι παλιά? Global version
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα