Σκέψου να μην το χρησιμοποιούσες κιόλας...2 εβδομάδες θα σε έβγαζε!!Γεια σου redmi με τα ωραία σου!!Τελικά να περάσω miui 9;;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H sharkimi έγραψε:
Σκέψου να μην το χρησιμοποιούσες κιόλας...2 εβδομάδες θα σε έβγαζε!!Γεια σου redmi με τα ωραία σου!!Τελικά να περάσω miui 9;;
-
Τον μόνο ενδοιασμό που είχα ήταν η διαρκεία της μπαταρίας αλλά βλέπω οτι τα πηγαίνει σούπερ.Οπότε η αναβάθμιση είναι μονόδρομος!
-
τι να πω... η είμαι τόσο γκαντέμης (που δεν το νομίζω γιατί ΤΕΣΣΕΡΑ xiaomi redmi note 4 πέρασαν από τα χέρια μου) η δεν ξέρω γιατί και στα τέσσερα με όλα ανοιχτά 4g κλπ, στο 50%είχα 4 ώρες οθόνης. στο 30 άντε να είχα 5.5 ώρες! πως στο καλό γίνεται να φτάνετε 10ωρα δεν μπορώ να το καταλάβω!!! εμένα καταρχήν κάθε ώρα αναμονής χάνει 1%.ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ.
έχω το miui battery optimization στο on(recommended)
τι δι@ολο φταίει;;;
εννοείται δικαρτο αλλά και η γυναίκα μου που έχει μια σιμ τα ίδια.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
μια τυπική εικόνα βλέπετε στις φώτο.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην George Kaggelaris: Σμίκρυνση συννημμένων ().
-
Ο/H fuorigioco1981 έγραψε:
[label][/label]τι να πω... η είμαι τόσο γκαντέμης (που δεν το νομίζω γιατί ΤΕΣΣΕΡΑ xiaomi redmi note 4 πέρασαν από τα χέρια μου) η δεν ξέρω γιατί και στα τέσσερα με όλα ανοιχτά 4g κλπ, στο 50%είχα 4 ώρες οθόνης. στο 30 άντε να είχα 5.5 ώρες! πως στο καλό γίνεται να φτάνετε 10ωρα δεν μπορώ να το καταλάβω!!! εμένα καταρχήν κάθε ώρα αναμονής χάνει 1%.ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ.
τι δι@ολο φταίει;;;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
μια τυπική εικόνα βλέπετε στις φώτο.
Βλεπω το gps πολυ ρα ενεργο.
Χρεισημοποιεις πολυ χαρτες?
Μηπως φταιει οτι εχεις ανοιχτα τα data.
Εγω τα εχω κλειστα και τα ανοιγω μονο οταν φευγω απο wifi.
Απο την αρχη στο εκανε αυτο?
Μηπως πρεπει να κανεις μια καθαρη εγκατασταση γιατι κατι περναει χαλια?
Εγω οπως το πηρα εκανα την αναβαθμιση και 8 ωρες οταν κοιμαμαι καιει 3% μονο.
Τωρα ειμαι με 39% μπαταρια,1ημερα 22 ωρες χρηση και 8 ωρες 10 λεπτα SOT.
Δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση για βελτιστοποιηση εκτος απο καθαρισμα.
Βλεπω παντως οτι το τηλεφωνο σου ειναι πολυ awake αρα καποια εφαρμογη η εφαρμογες ειναι σχεδον συνεχεια ενεργες.
Αυτες μπορει να χρεισημοποιουν και το gps .
Κλεισε το gps και αστο μονο στο saving battery για να δεις αν θα αλλαξει κατι.
Εγω το εχω συνεχεια off δηλαδη στο saving battery και ολες οι εφαρμογες δουλευουν μια χαρα εκτος οι χαρτες αν θες πλοηγηση που τοτε το ανοιγεις.
Αν συνεχισει να σου ειναι awake συνεχεια πρεπει να κατεβασεις το wakelocks detector ωστε να δεις ποια εφαρμογη ειναι συνεχεια στην τσιτα ωστε να την σβησεις και να βρεις αλλη καλυτερη να κανεις την δουλεια σου. -
Ο/H fuorigioco1981 έγραψε:
τι να πω... η είμαι τόσο γκαντέμης (που δεν το νομίζω γιατί ΤΕΣΣΕΡΑ xiaomi redmi note 4 πέρασαν από τα χέρια μου) η δεν ξέρω γιατί και στα τέσσερα με όλα ανοιχτά 4g κλπ, στο 50%είχα 4 ώρες οθόνης. στο 30 άντε να είχα 5.5 ώρες! πως στο καλό γίνεται να φτάνετε 10ωρα δεν μπορώ να το καταλάβω!!! εμένα καταρχήν κάθε ώρα αναμονής χάνει 1%.ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ.
τι δι@ολο φταίει;;;
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
-
Πρέπει να το δεις απ'όλες τις πλευρές...
Ναι μεν ο 625 είναι 14nm στα 2GHz, άρα είναι πιο γρήγορος και λιγότερο ενεργοβόρος λόγω αρχιτεκτονικής και φυσικά θερμαίνεται λιγότερο αλλά ο 435 είναι χρονισμένος στο 1.4GHz!
Το mido έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη ανάλυση.
Άρα όλα αυτά εμένα μου δείχνουν ότι πάνω κάτω τα δύο αυτά κινητά πρέπει να έχουν την ίδια αυτονομία αν όχι λίγο καλύτερη το santoni λόγω οθόνης.
Φυσικά εξαρτάται και από το είδος χρήσης (εφαρμογές).
Για να το δεις πρέπει και τα 2 να φοράνε την ίδια rom ρυθμισμένη το ίδιο και ο χρήστης να κάνει ακριβώς την ίδια χρήση.Open-source is the future -
Καλημέρα παίδες!Είναι αποδεδειγμένο οτι ο 625 είναι λιγότερο ενεργοβόρος.Εμένα η γνώμη μου είναι να μην ασχολείστε με τα sot.Η χρήση του καθενός είναι διαφορετική σύμφωνα με τις ανάγκες του.Το θέμα είναι ποσό χρηστικό είναι στον καθέναν μας.Εγώ χωρίς να κοιταζω sot σύμφωνα με την χρήση που κάνω δεν με έχει αφήσει ποτέ πριν την δεύτερη μέρα Αναμφίβολα είναι ένα από τα καλύτερα smartphones απο πλευράς μπαταρίας.Αλλοι λένε οτι η miui 9 καταναλώνει πιο πολύ,αν ισχύει σίγουρα θα υπάρξουν βελτιώσεις.Άλλωστε είμαστε ακόμη στην αρχή της 9!
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Πρέπει να το δεις απ'όλες τις πλευρές...
Ναι μεν ο 625 είναι 14nm στα 2GHz, άρα είναι πιο γρήγορος και λιγότερο ενεργοβόρος λόγω αρχιτεκτονικής και φυσικά θερμαίνεται λιγότερο αλλά ο 435 είναι χρονισμένος στο 1.4GHz!
Το mido έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη ανάλυση.
Άρα όλα αυτά εμένα μου δείχνουν ότι πάνω κάτω τα δύο αυτά κινητά πρέπει να έχουν την ίδια αυτονομία αν όχι λίγο καλύτερη το santoni λόγω οθόνης.
Φυσικά εξαρτάται και από το είδος χρήσης (εφαρμογές).
Για να το δεις πρέπει και τα 2 να φοράνε την ίδια rom ρυθμισμένη το ίδιο και ο χρήστης να κάνει ακριβώς την ίδια χρήση.
Ο/H sharkimi έγραψε:
Καλημέρα παίδες!Είναι αποδεδειγμένο οτι ο 625 είναι λιγότερο ενεργοβόρος.Εμένα η γνώμη μου είναι να μην ασχολείστε με τα sot.Η χρήση του καθενός είναι διαφορετική σύμφωνα με τις ανάγκες του.Το θέμα είναι ποσό χρηστικό είναι στον καθέναν μας.Εγώ χωρίς να κοιταζω sot σύμφωνα με την χρήση που κάνω δεν με έχει αφήσει ποτέ πριν την δεύτερη μέρα Αναμφίβολα είναι ένα από τα καλύτερα smartphones απο πλευράς μπαταρίας.Αλλοι λένε οτι η miui 9 καταναλώνει πιο πολύ,αν ισχύει σίγουρα θα υπάρξουν βελτιώσεις.Άλλωστε είμαστε ακόμη στην αρχή της 9!
-
Επειδή και εγώ έψαχνα για μεγάλους χρόνους SOT αυτό που διαπίστωσα με δικές μου μετρήσεις είναι ότι σημαντικότερο ρόλο έχει το σήμα κινητής.
Έχει τύχει να βγάλω από 100% μέχρι 60% 7 ώρες οθόνης και μετά μέσα σε 1 ώρα επιπλέον οθόνης λόγω αλλαγής περιοχής με χάλια ποιότητα σήματος να χάσω αλλά 20%.
Επίσης ο δεύτερος σημαντικότερος λόγος είναι η φωτεινότητα της οθόνης.
Μεγάλοι χρόνοι οθόνης μόνο με φωτεινότητα κάτω από 50%.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα