Απο το kimovil βλέπω:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
το λέει αλλά δεν είναι πουθενά διαθέσιμα τα άλλα χρώματα. σε ευρώπη ή κίνα.
-
Άρα δύσκολο να το βρεις το χρώμα που θες.....ψάξε όλα τα καταστήματα μήπως και...Open-source is the future
-
Ο/H notisjunior έγραψε:
καλησπέρα. είμαι νέος στην παρέα. Θα κάνω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. το xiaomi redmi note 4x η έκδοση snapdragon 4g/64gb βγαίνει σε όλα τα χρώματα; ρωτάω γιατί σε αρκετά διαδικτυακά μαγαζιά στο εξωτερικό το βρίσκω μόνο σε γαλάζιο. ξέρει κάποιος να μου απαντήσει;;;
-
Ο/H HarryGR έγραψε:
Ο/H notisjunior έγραψε:
καλησπέρα. είμαι νέος στην παρέα. Θα κάνω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. το xiaomi redmi note 4x η έκδοση snapdragon 4g/64gb βγαίνει σε όλα τα χρώματα; ρωτάω γιατί σε αρκετά διαδικτυακά μαγαζιά στο εξωτερικό το βρίσκω μόνο σε γαλάζιο. ξέρει κάποιος να μου απαντήσει;;;
-
Εγώ αναφερόμουν στη διεθνή έκδοση με κωδικό 2016102 και τη 800άρα μπάντα (B20). Όσες χώρες είδα που εισάγουν την έκδοση 2016102,
έχουν τα 3 γνωστά χρώματα με εξαίρεση την Ταΐβάν που έχει και το ροζ. Μένει να το παραλάβεις για να μας λυθεί η απορία.
Πάντως αν πήρες το "DE Stock Global ROM 4+64GB Blue" από geek είναι η κινέζικη version απλά με global rom. -
Καλημέρα.Εχει παρατηρήσει κανείς κανένα πρόβλημα με τα δεδομένα?Συγκεκριμενα όταν είμαι π.χ στο viber με wifi και το κλείσω και ανοίξω τα δεδομένα,αυτά, αν και εμφανίζεται το σηματακι τους επάνω στην μπαρα, δεν ενεργοποιούνται...και πρέπει να τα ανοιγοκλείνω ή να βάλω-βγαλω λειτουργία πτήσης και μετά ενεργοποιούνται...
Η Rom που φοράει είναι η παρακάτω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η rom είναι official global stable.....περίεργο, δεν ξέρω αν και άλλα mido με τη συγκεκριμένη rom έχουν το ίδιο πρόβλημα, αν ναι είναι σίγουρα κάποιο πρόβλημα της rom που μπορείς να το λύσεις περιμένοντας αναβάθμιση ή βάζοντας official developer ή κάποια custom rom (αν ξεκλειδώσεις βέβαια bootloader).
Κάποιος με mido που φοράει official global stable rom πρέπει να πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα για να δουμε τι φταίειOpen-source is the future -
Καλησπερα στην παρεα . Θελω τη βοηθεια σας γιατι δεν εχω καθολου χρονο να ψαξω.
Πως φερνω το κινητο σε στοκ κατασταση ; Δηλαδη unrooted , stock recovery , locked bootloader ;
Θελω να το δωσω επειδη σημερα γυρισα σπιτι με μπλε honor 9 ...
Eκτος αν το θελει καποιος απο δω ετσι οπως ειναι με XTRV aroma. -
Fastboot rom και mi flash σε fastboot mode με την επιλογή flash all and lock.
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
-
Mιλαμε ειστε απιστευτοι .... Αυτο κανει [UBL][TUTOR][MIDO] HOW TO FLASH FASTBOOT ROM USING MINI FLASHER - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα