Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά
Έχω redmi note 4 global(4x) snap 625 (4ram 64 rom) με miui 9.0.5.0 stable και έχω το εξής πρόβλημα...
Δεν μπορώ να τροποποιήσω ύπαρχουσες επαφές στην sim ,να τις περάσω στη συσκευή και το αντίθετο ή να αποθήκευσω νέες(βγάζει πάντα σφάλμα). Αρχικά πίστευα ότι φταίει η sim γι αυτό και πήγα στο γερμανό να την αλλάξω(έχω cosmote).Ο τεχνικός εκεί μου πε ότι φταει μάλλον το λογισμικό και ότι το χει δει και σε άλλο xiaomi Έγω πάντως δοκίμασα και άλλαξα sim αλλά τζίφος... Μου πε να περίμενω μηπως φτιάξει με update Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Σημ.η sim δεν είναι γεμάτη απο επαφές ούτε στο μισό. -
Να πας να βρεις τον προϊστάμενο από το εκεί κατάστημα του Γερμανού και να του πεις να τον απολύσει τον υπάλληλο, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στης επαφές στην sim έχει περιορισμό στο γραμματικό στης επαφές και θα έπρεπε να της μεταφέρει στο Gmail
-
Το γνωρίζω αυτο γι αυτο και δόκιμασα να περάσω καίνουργια επαφή με μόνο ένα γράμμα αλλά και πάλι τίποτα Ιδεές για το τι μπορεί να είναι; πάντως ισχύει ότι ο συγκεκριμένος είναι λίγο γκάου χαχαχχα
-
-
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα το App Netflix δε το βγάζει το playstore. Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα?
-
Ο/H stergiost3 έγραψε:
Καλησπέρα το App Netflix δε το βγάζει το playstore. Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα?Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H stergiost3 έγραψε:
Καλησπέρα το App Netflix δε το βγάζει το playstore. Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα?
-
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H stergiost3 έγραψε:
-
Ο/H stergiost3 έγραψε:
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H stergiost3 έγραψε:
Την επίσημη έχεις, περίεργο. Δεν έχεις κάνει root ή κάτι άλλο;Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Μόνο unlock με τις 72 ώρες εκανα αυτό εννοείχωρίς όμως να βάλω τίποτα
=============== Δεκ 27th 2017, 11:32pm ===============
Τελικά το έβαλα χειροκίνητα το apk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-