Τι εννοειται αποσυρμενη; Καμια απο τις 2 δεν αποσυρθηκε απλα η 8.2.4.0 ειναι η τελευταια.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Τι εννοειται αποσυρμενη; Καμια απο τις 2 δεν αποσυρθηκε απλα η 8.2.4.0 ειναι η τελευταια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Quiz: Βρείτε τις διαφορες
Infoquest
Skrutz
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Ο/H polis4gr έγραψε:
Quiz: Βρείτε τις διαφορες
Infoquest
Skrutz
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Είναι στην τιμή. Δεν φαίνεται
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkPeter.gr -
-
Όσο και να ψάχνετε δεν θα βρείτε διαφορες...
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Οπως εγραψα και σε γειτονικο φορουμ, πηρα τηλεφωνο το eshop μιας και θελει και ενας φιλος μου το κινητο. Μου απαντησαν οτι δεν την υποστηριζει την B20.George Kaggelaris: Non-affiliate link removed. FORUM RULES.
Ομως πριν ελαχιστες μερες ενα παιδι πηρε κινητο της προσφορας και ειχε ακριβως τα ιδια (global edition και 2016102) με την εκδοση με 800 --> link στο myphone
Επισης οταν ειχα παρει τηλεφωνο το my24shop οταν τους ρωτησα αν γραφει global με κοκκινα μου απαντησαν θετικα. Οταν ομως τους ρωτησα τις μπαντες μου ειπαν οτι δεν εχει 800αρα. Οποτε παιδια αυτα που εγραψα οτι πρεπει να χει με κοκκινα global edition κλπ ειναι αναγκαια αλλα οχι ικανη συνθηκη για να χει την 800αρα.
Οποτε παιδια πρωτου παρετε το οτιδηποτε ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ. Δειτε τι γραφουν τα specs ή εστω ρωτηστε τους.
=============== Απρ 21st 2017, 5:38pm ===============
Αουτς. Ξεχαστηκα και εβαλα link. Sorry @NasDriver , @George Kaggelaris και λοιποι mods. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Αουτς. Ξεχαστηκα και εβαλα link. Sorry @NasDriver και λοιποι mods.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Αουτς. Ξεχαστηκα και εβαλα link. Sorry @NasDriver και λοιποι mods.
Τοσο γρηγοροι που δεν προλαβα καν να κανω edit να βαλω και το Γιωργο -
Διαφορές δεν υπάρχουν στις συσκευές. Διαφορές πιθανόν να υπάρχουν στην έκδοση της rom από τα skroutzομάγαζα, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν διαφορές στην διάρκεια της εγγύησης. Άλλο 2 χρόνια (infoquest) και άλλο 1 χρόνο τα άλλα μαγαζιά. Και μιας και υπάρχουν και 50 ευρώ στην τιμή, ο καθένας επιλέγει από που θα αγοράσει.
-
Είμαστε σίγουροι ότι οι πωλητές έχουν γνώση το τι πουλάνε;
Πιστεύω ότι το global edition με κόκκινα γράμματα και το 102 είναι αρκετά δεν χρειάζεται να τους κάνουμε και τζάμπα μάγκες!You may think you can fly - but you better not try -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα