Ναι περνάει το τεστ.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Άρα ξεκαθαρίσαμε ότι το Netflix θέλει επιτυχία στο safety net πράγμα το οποίο με τη σειρά του απαιτεί κλειδωμένο bootloader στις official roms. Τώρα πως η xtrv τα καταφέρνει και επιτυγχάνει παρά τον ξεκλείδωτο bootloader που από όσο ξέρω δουλεύει, ας μας πουν οι developers.
-
Ο/H theopan έγραψε:
Άρα ξεκαθαρίσαμε ότι το Netflix θέλει επιτυχία στο safety net πράγμα το οποίο με τη σειρά του απαιτεί κλειδωμένο bootloader στις official roms. Τώρα πως η xtrv τα καταφέρνει και επιτυγχάνει παρά τον ξεκλείδωτο bootloader που από όσο ξέρω δουλεύει, ας μας πουν οι developers.
-
εγω πάντως δεν έχω κατεβάσει καν το magisk και ούτε είμαι ρουτ
-
Πω πω τάπαααααααα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δεν το είπα για να ταπωσω κάποιο απλός συζηταμε
-
Αναφερόμουν σε rooted συσκευές. Στις μη rooted, η ROM είναι ήδη "πειραγμένη" από το source ώστε, υπό φυσιολογικές συνθήκες, να μην κάνει trigger το safety net. Υπήρξαν βεβαίως και κάποιες αστοχίες σε αυτό κατά καιρούς (ανάλογα τη ROM) με βάση και το γεγονός ότι το safety net συνεχώς αναβαθμίζει...τον εαυτό του για ευνόητους λόγους.
-
Γειά σας παιδιά. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε sync στο Mi Cloud μονο τις φωτογραφίες και οχι τα βίντεο γιατί εχω καποια μεσα στην συσκευή και πιάνουν ενα σκασμό χώρο. Η επιλογή που έχει ειναι για φωτογραφίες και βίντεο.
-
Βαλε google photos κ άστο να ... συγχρονίζεται!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά καλησπέρα Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Κάτοχος μέχρι πριν λίγο του Redmi Pro τώρα πλέον του redmi Note 4 global όλα καλά ειδικά από μπαταρία, καμιά σχέση με το pro, μια ερώτηση μόνο να κάνω. Με σβηστή οθόνη όταν πατάω το home key κάνει μία δόνηση σαν να προσπαθεί να ανταποκριθεί στο πάτημα, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησω αυτό? Ή ειναι θέμα του συγκεκριμένου τηλεφώνου που μάλλον έχει αλλαγμένη οθόνη? Και έχει κάνει πατάτα αυτός που την πέρασε?
Καλή Χρονιά να έχουμε και πάλι και ευχαριστω εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Παιδια καλησπέρα. Καινούριος στο φόρουμ καινούριος και στις συσκευές xiaomi. Σήμερα αγόρασα το xiaomi redmi note 4x και θέλω λίγο να ρωτήσω όσον αφορά την πρώτη φόρτιση. Πως πρέπει να την κάνω αλλά και μια άποψη για την συνεχεια. Άκουσα και διάβασα διάφορα και είμαι λίγο στα χαμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Πάντα η καλύτερη φόρτιση είναι μεταξύ 20% και 85-90%. Καλό θα ήταν στην πρώτη φόρτιση η μπαταρία να κάνει έναν πλήρη κύκλο (δηλαδή 0-100%).
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Επισης θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχει το κινητό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα