Δεν πάει έτσι. Και 100Α τροφοδοτικό/φορτιστή να έχεις, τα Ampere που θα τραβήξει τα αποφασίζει η συσκευή που συνδέεται και όχι ο φορτιστής. Στις διαφορετικές εκδόσεις QC εξάλλου αλλάζει η συνολική ισχύς που μπορούν να δώσουν και το voltage. Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ότι στο δικό μου με QC 2.0 φορτιστή ο οποίος έχει δυνατότητα για 5V και για 9V (αν δεν κάνω λάθος δεν δίνει 12V όπως κάνουν οι QC 3.0), το τηλέφωνο μέτρησα με βολτόμετρο USB ότι φορτίζει στα 9V. Με μειωμένη όμως ένταση (1,1-1,2 Ampere περίπου από όσο μέτρησα) σε σχέση με όταν συνδέω απλό φορτιστή 5V/2A οπότε και τραβάει 1,8-2Α. Αν κάνεις τον πολλαπλασιασμό θα δεις ότι είτε με τον QC είτε με τον απλό περίπου στα ίδια Watt φορτίζει (9-10). Τώρα αν μπορεί να του κάνει ζημιά η μεγαλύτερη τάση από μόνη της δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί γιατί ρίχνει την τάση εκεί που πρέπει το κύκλωμα φόρτισης. Επίσης μετά τις πρόσφατες ROM, εμφανίζεται πλέον το σύμβολο του QC (κεραυνός μέσα σε κύκλο) όταν συνδέεται QC φορτιστής και μάλιστα γράφει και στην οθόνη κλειδώματος "Γρήγορη φόρτιση" αντί για "Γίνεται φόρτιση" που γράφει με τον απλό φορτιστή 5V/2A. Όλα αυτά είναι σοβαρές ενδείξεις ότι η xiaomi έχει ξεκλειδώσει πλέον την QC φόρτιση ή τέλος πάντων δεν κάνουν ζημιά οι QC φορτιστές. Το ότι μπορεί να κάηκαν πλακέτες πριν 3-4 χρόνια σε παλιά μοντέλα xiaomi από qc φορτιστές όπως μου επεσήμαναν εδώ προ καιρού κατά τη γνώμη μου δεν δείχνει τίποτα. Άλλο παλιά και σε παλιά μοντέλα, άλλο τώρα.Ο/H Thracia έγραψε:
Πόσα amp είναι το QC 2 και 3?Αν το qc2 = 2 amp δεν υπάρχει πρόβλημα, τόσο είναι και ο φορτιστής της XiaomiΟ/H theopan έγραψε:
Φορτίζω κανονικά το santoni μου με QC 2.0 φορτιστή αυτοκινήτου. Αναγνωρίζει μάλιστα τη φόρτιση ως QC κανονικά και αλλάζει το σύμβολο. Τώρα αν στο μέλλον μπορεί να πάθει ζημιά όπως διατείνονται μερικοί δεν το ξέρω. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πρόβλημα.
Αν το qc3 = 3 amp
Και παίζει και το ενδεχόμενο να τραβήξει και 12V![]()
Ο/H pmike26 έγραψε:
Ερώτηση.. Έχει γεμίσει το Mi cloud με 5 gb υπάρχει τρόπος για επεξεργασία του cloud και διαγραφή παλαιότερων αρχείων ? Ζητάει account με λεφτά για παραπάνω.. Έχει αγοράσει κάνεις, αξίζει...?
Πήρα εγώ προχθές γαι 1 χρόνο +20GB με 10 ευρώ περίπου. Ψιλοπεταμένα λεφτά μάλλον, αλλά είπα να δοκιμάσω έστω κι αν δεν ανανεώσω ξανά. Το μοναδικό πλεονέκτημα που βρίσκω σε σχέση π.χ. με το google photos είναι αυτό το κρυφό άλμπουμ που μπορείς να φτιάξεις εφόσον συγχρονίζεις φωτογραφίες με το mi cloud και μόνο για αυτό το λόγο το αγόρασα.Ο/H demakhs έγραψε:
βρε τραχανά...στείλτο στο google photos το παλικάρι που ειναι και ΤΖΑΜΠΑ, δίνει και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, να βρει την υγειά του, που θα πληρώσει τους Κινέζους για έξτρα χώρο κιόλας...
παίρνουμε τα τηλέφωνά τους, καλά είναι πια...