Ποια τα πλεονεκτήματα να ενεργοποιηθεί το VoLTE;
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα υπηρεσίες VoWiFi και VoLTE από την COSMOTEΟ/H ANDREAS54 έγραψε:
Ποια τα πλεονεκτήματα να ενεργοποιηθεί το VoLTE;
Όχι φίλε, δεν το έχω κάνει root, μπαίνω storage/miui/ και δεν βλέπω μέσα εκεί την επιλογή ringtoneΟ/H ANDREAS54 έγραψε:
Storage/MIUI/ringtone
Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Ο/H fotisbasm έγραψε:
Να πω και εγω το παραπονο μου και τον πονο μου , εχω ενα Redmi Note 4 Global Rom με την τελευταια ρομ , ολα ρολοι απλα παρα πολλες φορες μου κανει το εξης (και στην τελευταια ρομ αλλα και στην προηγουμενη)
Ειμαι παραδειγμα μεσα σε μια εφαρμογη και ξαφνικα με πεταει εξω , ειναι σπαστικο μιας και διαβαζω ενα κειμενο π.χ. στο facebook και μετα αντε να το βρω , μου το κανει σε πολλες εφαρμογες , το ωραιο ειναι εαν με πεταξει μια φορα εξω και ξανα μπω , δεν με ξαναπεταει εξω !!!, δηλαδη παταω να αναψει η οθονη , μπαινω π.χ. facebook μετα απο καποιο χρονο( π.χ. 2 λεπτα η αληθεια ειναι οτι δεν το χρονομετρησα) με πεταει εξω στην αρχικη , ξαναμπαινω και ολα καλα .
τι μπορει να φταιει ???????????????????????????