Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H dimtz έγραψε:
Στις developer έχουν ως βάση την ημερομηνία.
Έτσι λοιπόν η 8.2.1 = 8 (2018). 2 (Φεβρουάριος). 1 (Πρώτη του μηνός)
Στις Stable πάνε με την Miui Version
Ετσι λοιπόν έχουμε V9.2.1.0 = 9.2 (MIUI V9.2). 1 (Release). 0 (Patch-Fix) -
@dimtz Η ονοματολογία της developer δεν έχει σχέση με τις εκδόσεις του λογισμικού αλλά με την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η έκδοση πχ. 8.2.8 σημαίνει ότι κυκλοφόρησε το 2018.2(δεύτερο μήνα).8(η ημέρα).
-
Καλημερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες σας, χθες περιπου κατα της 22:00 εκανα αιτηση ξεκλειδωματος και μετα απο 4 ωρες ηρθε μηνυμα για το οκ ,μπραβο ,πολυ γρηγορα ,τωρα εχω καποιες αποριες που σιγουρα εχουν απαντηθει εδω μεσα αλλα ψιλο γινετε ενας χαμος ,πολλες συσκευες , οποιος εχει λιγο χρονο ας μου πει:
1. Σε λιγο θα το ξεκλειδωσω ,τι πρεπει να κανω πρωτα; περασμα recovery ; αν ναι ποιο και πως; θελω να παρω οπως ειναι ενα backup για καθε ενδεχομενο ή δεν χρειαζετε;
2. Root πως γινετε;
3. Μπηκα στην διαδικασια για ξεκλειδωμα και για να περασω την google camera, με ποιον τροπο; αξιζει;
4. Να μεινω με την rom developer ή να περασω καποια αλλη; ποια εχετε οι περισσοτεροι ;
Αυτα προς το παρων -
@dimtz
Εδώ τι θα κάνεις:
Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO
To καινούργιο twrp recovey θα το βρεις εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Και οι rom εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-Redmi-Note-4-4X-Mido/ ταπεινή γνώμη μου πέρασα την XTRV ArΩma. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@dimtz
Εδώ τι θα κάνεις:
Και οι rom εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-Redmi-Note-4-4X-Mido/ ταπεινή γνώμη μου πέρασα την XTRV ArΩma.
-
Ο/H dimtz έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
@dimtz
Εδώ τι θα κάνεις:
Και οι rom εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-Redmi-Note-4-4X-Mido/ ταπεινή γνώμη μου πέρασα την XTRV ArΩma.
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. -
Ο/H dimtz έγραψε:
Καλημερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες σας, χθες περιπου κατα της 22:00 εκανα αιτηση ξεκλειδωματος και μετα απο 4 ωρες ηρθε μηνυμα για το οκ ,μπραβο ,πολυ γρηγορα ,τωρα εχω καποιες αποριες που σιγουρα εχουν απαντηθει εδω μεσα αλλα ψιλο γινετε ενας χαμος ,πολλες συσκευες , οποιος εχει λιγο χρονο ας μου πει:
1. Σε λιγο θα το ξεκλειδωσω ,τι πρεπει να κανω πρωτα; περασμα recovery ; αν ναι ποιο και πως; θελω να παρω οπως ειναι ενα backup για καθε ενδεχομενο ή δεν χρειαζετε;
2. Root πως γινετε;
3. Μπηκα στην διαδικασια για ξεκλειδωμα και για να περασω την google camera, με ποιον τροπο; αξιζει;
4. Να μεινω με την rom developer ή να περασω καποια αλλη; ποια εχετε οι περισσοτεροι ;
Αυτα προς το παρων
Ο/H dimtz έγραψε:
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
-
Έτσι είναι γιατί ενεργοποιεί το 2api και μπορείς να περάσεις όποιο mod της GCam θέλεις περισσότερα ρώτησε εδώ στους ειδικούς Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
και εδώ το link με όλα τα mod GCam Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motion -
Μια ερώτηση, μήπως γνωρίζει κάποιος.
Με τον αισθητήρα fingerprint μπορώ όπως το ξεκλειδώνω, να το κλειδώνω ξανά αργότερα; -
Δηλαδή; Όταν κλείνεις την οθόνη μπορείς να το κάνεις να κλειδώνει αμέσως. Τι άλλο θέλεις;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα