Hello.. Ρε παίδες εδώ κ λίγες μέρες κάτι γίνεται με τον Chrome δεν μ φορτώνει σελίδες και αν την φορτώσει μετά από από λίγο μ βγάζει ουπς κάτι πήγε στραβά.. Τι γίνεται?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Επιβεβαιώνω το ίδιο πρόβλημα ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εγώ μόλις έκανα κ τπτ.. Μεγάλη ξενερα..
-
Και σε μένα το ίδιο γίνεται αραιά και που με τον chrome.
Απο ram πως πάτε? Μετά από κλείσιμο ότι εφαρμογών τρέχουν μου δείχνει 2,4 με 2,6 gb από τα 4 ελευθερα. Στην προηγούμενη το μέγιστο έβλεπα 1.8gb
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το chrome δουλεύω και εγώ. Δεν μου κάνει τέτοιο πρόβλημα. Το κάνει σε όλες τις σελίδες;
-
Έχω την έκδοση με τα 3gb. Ναι. Αφήνει σε εμένα 300mb περίπου παραπάνω ελεύθερα από την 9.2
Μιλάω για την 9.5 stable rom. -
Με Mozilla έχω και εγώ θέμα
-
Ειναι bug της ρομ. Τι εκανε και σε εμενα στον yandex browser. Εβαλα αλλο browser και δεν το εκανε ξανα.
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Ειναι bug της ρομ. Τι εκανε και σε εμενα στον yandex browser. Εβαλα αλλο browser και δεν το εκανε ξανα. -
Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με την τελευταία Stable V9.5.
Όσοι δεν έχετε κάνει ακόμη Update σε αυτή την Version, μην το κάνετε γιατί ίσως είναι η ποιο προβληματική αναβάθμιση που θα κάνετε. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με την τελευταία Stable V9.5.
Όσοι δεν έχετε κάνει ακόμη Update σε αυτή την Version, μην το κάνετε γιατί ίσως είναι η ποιο προβληματική αναβάθμιση που θα κάνετε.
Μπορείτε σας παρακαλώ να αναφέρετε τα προβλήματα να τα ψάξω και εγώ στο δικό μου, που υποτίθεται δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα