Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

miui_HMNote4XGlobal_V9.5.4.0.NCFMIFA_aaade14a88_7.0.zip
      Εδώ , τσίμπα το μέσα από την recovery rom.
      Μην το αφήσεις να μπουτάρει χωρίς ροοτ , γιατί θα πέσει σε bootloop.
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

miui_HMNote4XGlobal_V9.5.4.0.NCFMIFA_aaade14a88_7.0.zip
      Εδώ , τσίμπα το μέσα από την recovery rom.
      Μην το αφήσεις να μπουτάρει χωρίς ροοτ , γιατί θα πέσει σε bootloop.
      Την είχα βρει ήδη και την κατέβαζα...Το θέμα είναι, ότι είχα απεγκαταστήσει το supersu, και το κινητό δεν είναι πλέον root. Kαι επειδή δεν περνάει το magisk, μέσω twrp, (βγάζει σφάλμα). λέω να περάσω την παραπάνω rom, μπας και διορθωθεί η κατάσταση!

Ο.κ. , όλα καλά, ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Απεγκατάσταση SuperSu , flash boot.img που θα βρεις στην xtrv rom σου μέσω twrp, install image, ρουτάρισμα με magisk
      Μπορεί να δοκιμάσει
      Ρυθμίσεις supersu/απεγκατάσταση και απλά να φλασάρει το το magisk μετά.
      Στην απεγκατάσταση του su υποτίθεται ότι επαναφέρει το στοκ boot.img

• Διαφήμιση
    • Μετα απο τα πολλα προβληματα των τελευταιων miui ειπα να δοκιμασω την lineage official 14.1.
      Παιδια πραγματικα μακραν η καλυτερη ρομ.
      Σταθερη οσο καμια αλλη (εκδοση 20180317) μακραν γρηγοροτερη ολων.
      Σε αποκριση τελεια.
      Μπαταρια απιστευτη.
      95-50% μπαταρια 7 ωρες οθονη και σε λειτουργια 1 μερα και 3 ωρες.
      Ολα δουλευουν τελεια γρηγορα οπως με καμια αλλη ρομ.
      Ακομα και η καμερα ειναι για μενα καλυτερη.
      Πραγματικα πολυ καλη δουλεια.
    • Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.Ειμαι νέος ευτυχής κάτοχος του Redmi note 4x 32gb snapdragon.Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα και παρακαλώ τους admins να με συγχωρήσουν και να πάνε το μήνυμα μου εκεί που πρέπει αν χρειαστεί.Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις όσον αφορά στο νέο μου τηλέφωνο. Πρώτον θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως σε αυτήν τη φάση τουλάχιστον δεν ενδιαφέρομαι να βάλω custom rom. Από όσο έχω προλάβει να δουλέψω το τηλέφωνο μια εβδομάδα που το έχω στα χέρια, μου είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα περισσότερα που προσφερει αλλά έχω μερικές απορίες τόσο για τη λειτουργία του όσο και για έξτρα εξαρτήματα όπως θήκη ακουστικά κλπ. Το πρώτο που θέλω να ρωτήσω αν και βρήκα απαντήσεις που όμως δεν με ικανοποίησαν είναι για τις επαφές. Δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκευτούν οι επαφές στο τηλέφωνο; Στις επιλογές έχει Google, Xiaomi, και κάρτα σιμ που όμως βγάζει σφάλμα. Έγω θέλω να έχω τις επαφές στη συσκευή μου. Η δεύτερη ερώτηση που θέλω να κάνω έχει σχέση με την οθόνη. Τη θεωρώ πολύ κίτρινη ακόμα και αν βάλω ψυχρές ρυθμίσεις. Εδώ μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Η τρίτη ερώτηση αφορά έναν μικρό ανεπαίσθητο θόρυβο από το ηχείο που έχει κάνει στο 5-6 φορές σε μια εβδομάδα όταν πατάω πίσω βήμα. Δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Τέλος, θέλω να μου πείτε από ποιο ελληνικό μαγαζί να πάρω τζάμι προστασίας γιατί αυτό που αγόρασα 12 ευρώ! από το γνωστό κατάστημα δεν ταίριαζε καλά και έβαλε αέρα κάτω κάτω στις άκρες με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω καλά τα κουμπιά μέχρι σήμερα που από τα νεύρα μου το ξήλωσα και πάνω στη προσπάθεια μου να το καθαρίσω και να το ξαναβάλω το έσπασα στα τρία. Επίσημα τζαμακια και θήκες δεν κυκλοφορούν;
    • Αγορασμένο από μεγάλο κατάστημα global έκδοση
      Images
      • Screenshot_2018-04-01-00-13-48-148_com.android.settings.png

517,86 kB, 1.080×1.920, viewed 108 times
    • @Paris 2018
      Δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκευτούν οι επαφές στο τηλέφωνο; Στις επιλογές έχει Google, Xiaomi, και κάρτα σιμ που όμως βγάζει σφάλμα. Έγω θέλω να έχω τις επαφές στη συσκευή μου.

Οι επαφές σου είναι στο τηλέφωνο σου και απλά συγχρονίζονται με τους online λογαριασμούς σου.

Η δεύτερη ερώτηση που θέλω να κάνω έχει σχέση με την οθόνη. Τη θεωρώ πολύ κίτρινη ακόμα και αν βάλω ψυχρές ρυθμίσεις. Εδώ μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, έχει να κάνει με τον προμηθευτή της Xiaomi για την παρτίδα οθονων που πήρε για τη συσκευή σου.

Η τρίτη ερώτηση αφορά έναν μικρό ανεπαίσθητο θόρυβο από το ηχείο που έχει κάνει στο 5-6 φορές σε μια εβδομάδα όταν πατάω πίσω βήμα. Δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.

Μπορείς να μπεις στο CIT (engineering mode) και να κάνεις τεστ στο ηχείο να δεις αν έχει θέμα. Πατάς απλά επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel μέσα στο about phone.

Για τζαμακι είναι εύκολο να βρεις παντού. Μια αναζήτηση στον Σκρουτζ θα σε βοηθήσει αρκετά.
    • Διαφήμιση
    • Γειά σου φίλε και ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Για το τζαμακι μου είπαν εκεί που την έβαλα πως επειδή το τηλέφωνο κάνει καμπύλες στις άκρες είναι δύσκολο να ταιριάζει κάποια 100 τοις εκατό και πάντα θα παίρνει αέρα. Οπότε έλεγα αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια σωστή. Όσον αφορά στις επαφές εννοείς πως τις αποθηκεύει στο τηλέφωνο και στο Google; Αν δηλαδή τις σβήσω από το Google η συγχρονίσω με άλλο λογαριασμό θα παραμείνουν στη συσκευή; Τέλος για το θόρυβο που λέω μου το κάνε και πριν από λίγο. Ακούγεται σαν ένα στιγμιαίο βραχνιασμενο κλικ και το κάνε όταν πήγα να αλλάξω εφαρμογή από το μενου που βγαίνει όταν πατάς το αριστερό κουμπάκι και έχει όσες τρέχουν από πίσω και μπορείς αν θες να τις κλείσεις.
    • Το τζαμακι θα πάει μέχρι εκεί που αρχίζει η καμπύλη. Αλλιώς χρειάζεται τζαμακι που πάει μέχρι έξω, τα ξεχωρίζεις αυτά από τα χρωματιστά πλαίσια που έχουν πάνω και κάτω. Εγώ έχω βολευτει με ένα ίσιο όπως περιέγραψα πάνω.

Εάν συχγρονισεις με ένα άλλο λογαριασμό θα ανανεωθούν οι επαφές και θα περάσουν στο τηλέφωνο σου αυτές από το λογαριασμό το νέο. Τι νόημα έχει όμως αυτό; Άλλες επαφές έχεις στο λογαριασμό σου και άλλες στο τηλέφωνο σου;;; Ας μείνουμε σε λογικά πλαίσια...

Για τον ήχο στο ηχείο δεν έχω να σου προτείνω κάτι περισσότερο από αυτό που σου έγραψα. Αν δεν είναι πρόβλημα hardware μπορεί να στο προκαλεί η rom και να βελτιωθεί με κάποιο update.
    • Αυτό πάρε: prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=ancus redmi note 4x
      Έβαλα το ίδιο σε 5 ιντσο 4Χ σήμερα και είναι ό,τι καλύτερο σε εφαρμογή έχω δοκιμάσει από 3-4 που είχα αλλάξει μέχρι τώρα γιατί είναι εύκαμπτο σαν πλαστική μεμβράνη (είναι όμως γυαλί ή τουλάχιστον έχει την αντοχή γυαλιού). Όσο για τον "βραχνό ήχο" που νομίζεις ότι ακούς, μάλλον δεν είναι ήχος από το ηχείο αλλά η δόνηση που έχεις ρυθμισμένο το τηλέφωνο να κάνει κατά το πάτημα των πλήκτρων. Τέλος για τις επαφές που θέλεις σώνει και καλά να είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο (αν και θα διαφωνήσω με τον amavroudis γιατί όταν τις σώζουμε στο google βρίσκονται μόνο εκεί-το τηλέφωνο απλά απεικόνισή τους κάνει) θα σου πω ότι δεν έχεις κανένα λόγο να το θέλεις. Για τη δε SIM ούτε λόγος (δεν είναι ούτε εφικτό πλέον ούτε ασφαλές). Στο google τις επαφές ώστε να τις έχεις διαθέσιμες και από άλλη τυχόν άλλη συσκευή σου αλλά και να μη χαθούν αν και όταν πάθει ζημιά το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Στη SIM αποθηκεύαμε επαφές πριν 15-20 χρόνια όταν δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Και στα τηλέφωνα το αργότερο μέχρι πριν 5-6 χρόνια.
    • Δεν είναι κακό να διαφωνείς @theopan. Αν συχγρονισεις με Google και αποσυνδεθείς και παραμείνεις offline θα παραμείνουν οι επαφές σου στη συσκευή σου ή θα διαγραφούν; Νομίζω ότι λέμε το ίδιο.
    • Διαφήμιση
    • Δεν είπα ότι είναι κακή η διαφωνία. Απλά την επεσήμενα. Θα εξαφανιστούν οι επαφές. Τουλάχιστον παλιότερα που το είχα δοκιμάσει αυτό συνέβη.