Ακριβώς. Και το τζαμακι έχει 2 τρύπες για να μην ενοχλεί τον αισθητήρα.Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Οκ παίδες ευχαριστώ πολύ. Για να μη σας πρήζω άλλο είμαι στο σωστό μέρος ότι λέτε εδώ ισχύει και για το δικό μου και το τζαμακι είναι σωστό;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Πρόταση ή βίντεακι για να βάλω σωστά το τζαμακι;
-
Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Πρόταση ή βίντεακι για να βάλω σωστά το τζαμακι; -
Παρεμπιπτόντως πήρα ένα τζαμακι με 1.5 ευρώ ακριβώς ίδιο με αυτό που στο κατάστημα κινητής πλήρωσα δώδεκα και έβαλε αέρα κάτω αριστερά και αυτό ακριβώς στο ίδιο σημείο με πριν. Συν ότι μέχρι να το κολλήσω είχε γεμίσει σκόνη και χνουδια.
-
* κάτω δεξιά.
-
Οκ αδέρφια το έβαλα. Σαν τα μούτρα μου το κάνα. Άλλα 4,5 ευρώ τσάμπα.
-
Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Οκ αδέρφια το έβαλα. Σαν τα μούτρα μου το κάνα. Άλλα 4,5 ευρώ τσάμπα. -
Πήρε αέρα σε δύο τρία σημεία στη μέση, την εβγαλα μπας και τη διορθώσω και φυσικά μετά ήρθε το χάος... Συν τοις άλλοις ανακαλυψα και πολλές μικρές παράλληλες γρατζουνιτσες στην οθονη που νομίζω πως έγιναν τώρα. Θα σκάσω
-
Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Πήρε αέρα σε δύο τρία σημεία στη μέση, την εβγαλα μπας και τη διορθώσω και φυσικά μετά ήρθε το χάος... Συν τοις άλλοις ανακαλυψα και πολλές μικρές παράλληλες γρατζουνιτσες στην οθονη που νομίζω πως έγιναν τώρα. Θα σκάσω -
Εχει βγει επισημα η 9.5.8, την εχει δοκιμασει-βαλει κανεις-καμιά και να μας πει εντυπωσεις μπαταρίας???
στα ξενα forum λένε για γρηγορότερο κινητό
Εχω την 8.5.4 -
Ο/H tasvar έγραψε:
Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Πήρε αέρα σε δύο τρία σημεία στη μέση, την εβγαλα μπας και τη διορθώσω και φυσικά μετά ήρθε το χάος... Συν τοις άλλοις ανακαλυψα και πολλές μικρές παράλληλες γρατζουνιτσες στην οθονη που νομίζω πως έγιναν τώρα. Θα σκάσω
-
Ο/H Fotis Bougadakis έγραψε:
Εχει βγει επισημα η 9.5.8, την εχει δοκιμασει-βαλει κανεις-καμιά και να μας πει εντυπωσεις μπαταρίας???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα