Το να μη με ακούνε πάντως σε τόσο δραματικό βαθμό που το παρουσιάζετε για μένα αποτελεί λόγο να αλλάξω συσκευή αυθημερόν.Ο/H van-panos έγραψε:
εμενα παντως το ηχειο στην συνομιλια δεν ακουγεται σχεδον καθολου,με ακουνε στο βαθος,και σε ανοιχτη ακροαση μια απο τα ιδια.Κατα τα αλλα μπαταρια τερας..
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει παρατηρήσει κανείς ότι το Truecaller δε δουλεύει, δεν μπλοκάρει τους αριθμούς.
Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; και τι ρυθμίσεις προτείνετε.
Ευχαριστώ πολύ -
Ο/H peroukas έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει παρατηρήσει κανείς ότι το Truecaller δε δουλεύει, δεν μπλοκάρει τους αριθμούς.
Ευχαριστώ πολύ
2) Το miui έχει εφαρμογή για να μπλοκάρει αριθμούς, γιατί βάζεις άλλη? -
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H peroukas έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ
-
Παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug της rom πάντως συμβαίνει το εξής:
1. Με wifi μπαίνω κανονικά σε όλες τις ιστοσελίδες
2. Αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα (cosmote), σε κάποιες, δεν μπαίνω. Ας πούμε στην google. Η πλάκα είναι ότι αν μπω στην google με wifi και μετά κλείσω το wifi και γυρίσω σε δεδομένα, τότε μπαίνω κανονικά
Κουφό; Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;
Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Δοκίμασε μια άλλη εταιρεία (Vodafone, wind) αν δεν στο κάνει τότε αλλάγη κάρτας sim.
-
-
Ναι αν στο κάνει και στις άλλες εταιρείες κινητής
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amalag έγραψε:
2. Αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα (cosmote), σε κάποιες, δεν μπαίνω. Ας πούμε στην google. Η πλάκα είναι ότι αν μπω στην google με wifi και μετά κλείσω το wifi και γυρίσω σε δεδομένα, τότε μπαίνω κανονικά
-
Όχι. Έχω τον browser της samsung...η πλάκα είναι ότι σήμερα όλα δουλεύουν καλά, χωρίς να κάνω τίποτε. Μυστήριο...
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H amalag έγραψε:
Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα