και σε εμενα ετσι γραφει.θεμα του προγραμματος ειναι.επισης θελω να διαγραψω τοτον λογαριασμο mi γιατι το δινω το τηλ.και θα παρω αλλο mi.υπαρχει οδηγος πως γινεται γιατι μαλλον δεν τον βρηκα,συγκεκριμενα θελω να διαγραψω την συσκευη οχι τον accound .ευχαριστω.Ο/H vayio έγραψε:
Πηρα το νεο μου mido προχθες αντικαθιστώντας το παλιό μου libra. Βάζοντας το antutu μου βγάζει κοντά στις 77000, ενώ υποτίθεται οτι ο snapdragon βγάζει μάξιμουμ 65000. Παραδόξως στα specs μου εμφανίζει ως cpu τον helio με gpu adreno. Ψάχνοντας να βρω τι συμβαίνει, εγκαθιστώ 5-6 apps τύπου cpu-z και όλα εμφανίζουν κανονικά ως cpu τον snapdragon. Είναι bug του antutu και αν ναι, είναι λογικό να βγάζει τόσο ψηλά το mido?
Μετα το official update φοραω την official global stable 9.5.9.0. Για να περάσω την αντίστοιχη xtrv stable αρκεί φλασαρισμα από το twrp ή και factory reset?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
Ο/H vayio έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ευχαριστω φιλος
-
Καλημέρα, συνεχίζοντας από εδώ @sgatz (Ευχαριστώ) Κατανάλωση μπαταρίας μετά από update 9.5.4.0
Για την καθαρή επανεγκατάσταση στο mido, (μπας και γλυτώσω το 3+ ήμερο που θα φάει μια τέτοια δουλειά), έχω δοκιμάσει και titanium και backup pro, αλλά τα passwords όπως και τα settings στα προγράμματα χάνονται.
Υπάρχει app σε global stable τηλέφωνο, να μπορείς να πάρεις ενα τέτοιο πλήρες backup (και να έχεις δυνατότητα restore)?
Ευχαριστώ προκαταβολικά -
@Gpat Ναι μπορείς να πάρεις πλήρες backup διάβασε τον οδηγό μου εδώ - - - >. xiaomi-miui.gr/community/index…για-Android-6-0-και-πάνω/ και τα σχόλια τον μελών που κάνανε το backup
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Gpat Ναι μπορείς να πάρεις πλήρες backup διάβασε τον οδηγό μου εδώ - - - >. xiaomi-miui.gr/community/index…για-Android-6-0-και-πάνω/ και τα σχόλια τον μελών που κάνανε το backup
Ξέρετε πότε θα έρθει επιτέλους το 5 pro? -
καλησπέρα, ανέφερα σε προηγούμενο θρεντ ότι ξαφνικά η κατανάλωση μπαταρίας στο android system εφτασε στο 39% με συνέπεια να έχει η μπαταρία πολύ μικρότερη διάρκεια λειτουργίας.
Ξήλωσα λοιπόν οτιδήποτε έχει να κάνει με το Google (maps, gmail, drive)και το ξαναέστησα και έφτιαξε!!!!
αυτό συμβαίνει τελευταία πολύ συχνά. ξηλώνοντας εφαρμογές και ξαναστηοντας τις διορθώνονται προβλήματα. Μυρωδιά Windows???? -
@Gpat Μπορείς να το επαναφέρεις στην ίδια συσκευή αυτό 100%, σε άλλο μοντέλο συσκευή υποθέτω ότι μπορείς και εκεί (δεν το έχω δοκιμάσει δεν έχω άλλη συσκευή) αλλά γιατί να μην μπορείς καθόσον επαναφέρεις εφαρμογές και δεδομένα που είναι στην MIUI, αν το δοκίμασες με επιτυχία ανέφερε το ώστε να μπει στον οδηγό.
-
-
Το ζαχαρώνω και εγώ αλλά έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου Καρντάση.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα