Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Kαλησπερα, μου εδωσε μια φιλη ενα mido με προβληματα, κλεινει μονο του και εχασε το σημα, η SIm δε δουλευει. Ξεκλειδωσα και περασα fastboot rom V10, ομως και τωρα δε δουλευει η SIM. Δεδομενου οτι ολα σβηστηκαν δε νομιζω να ειναι κατι απο πριν. Τσεκαρα τους ελεγχους cit και δειχνει οτι εχει σημα. Υποψιαζομαι οτι η V10 κατι εκανε, αλλα αν ηταν κατι τοσο σοβαρο, δε θα ειχε αποσυρθει; Τωρα κατεβαζω V9 για να περασω. Αρχικα το κινητο ειχε global και αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα.
Ειναι κανενα γνωστο bug?Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο, ναι φάινονται όλα τα στοιχεία να δούμε τι παίζει ?
-
Eχει τη Redmi Note 4X Latest Global developer Version Fastboot επισιμη ρομ, 8.9.20Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Βάλε την φώτο...ή τουλάχιστον δες εάν έχει baseband
-
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Tωρα δεν εκκινει κιολας, εβαλα TWRP. Σε λιγο κατεβαινει η XTRV να φλασαρω ή να ξαναφλασαρω fatsboot?
Περίμενε να κατέβει η xtrv ή φλασαρε το lazyflasherYou may think you can fly - but you better not try -
-
Αναγνωρίζει τη SIM αλλά δεν πιάνει καθόλου σήμα. Τα -113dbm που γράφει είναι "μηδέν" σήμα. Τώρα γιατί υπάρχουν τόσες πολλές αναφορές με τέτοια προβλήματα στα Xiaomi ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει εγώ προσωπικά να σου πω την αλήθεια. Ούτε αν είναι τελικά hardware ή software πρόβλημα έχω καταλάβει.
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Αναγνωρίζει τη SIM αλλά δεν πιάνει καθόλου σήμα. Τα -113dbm που γράφει είναι "μηδέν" σήμα. Τώρα γιατί υπάρχουν τόσες πολλές αναφορές με τέτοια προβλήματα στα Xiaomi ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει εγώ προσωπικά να σου πω την αλήθεια. Ούτε αν είναι τελικά hardware ή software πρόβλημα έχω καταλάβει.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Άλλη κάρτα δοκίμασες ?
Ο/H giannnis12 έγραψε:
με το σήμα είχα και εγώ θέμα όταν το πήρα από μια κοπέλα και τελικά είχε φύγει από την θέση του το καλώδιο του σήματος της κεραίας, το ψιλό καλώδιο, αν μπορείς να ανοίξεις το καπάκι της μπαταρίας να το τσεκαρεις
Tιποτα, στη θεση του και το καλωδιο.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα