Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H theopan έγραψε:

Ο/H sharkimi έγραψε:

αυτό παρατήρησα και εγώ.όταν τα ενεργοποιείς ενώ έχεις ξεκινήσει την κλήση δεν δουλεύουν.δεν είναι και τόσο βολικό γιατί μπορεί να θες να ψάξεις κάτι ενώ μιλάς.
      Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό πάντως. Στην κάρτα που μου δίνει δεδομένα -με 4G μάλιστα- δοκίμασα να τα απενεργοποιήσω, έκανα κλήση, και ενώ ήταν σε εξέλιξη η κλήση μπόρεσα να ενεργοποιήσω τα data κανονικά (γύρισε αυτόματα σε Η+ πράγμα λογικό για να έχει δυνατότητα ομιλίας) και να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ.
      εφόσον είσαι σε H+ = 3G+ δεν τα έχεις απενεργοποιημένα οπότε λογικά έχεις δεδομένα καθώς μόνο σε 3G δίκτυο μπορείς να μιλάς και να έχεις δεδομένα.
    • Δεν έχω δεδομένα έγραψα. Τα έκλεισα. Κουρτίνα προς τα κάτω>πάτημα στο διακόπτη> δοκιμή και δεν μπαίνει σε σελίδες. Ποιός σου είπε ότι όταν κλείνουμε τα δεδομένα το τηλέφωνο συνδεέται υποχρεωτικά σε 2G (που κι αυτό δίνει δεδομένα 2G-->GPRS, 2,5G-->EDGE αλλά τέλος πάντων); Συνδέεται στο ισχυρότερο δίκτυο που βρίσκει διαθέσιμο. Αυτό μπορεί να είναι είτε 3G είτε και 4G εφόσον υπάρχει κάλυψη σε αυτά ανεξαρτήτως του αν είναι ανοιχτά ή κλειστά τα data.
    • Ο/H theopan έγραψε:

Δεν έχω δεδομένα έγραψα. Τα έκλεισα. Κουρτίνα προς τα κάτω>πάτημα στο διακόπτη> δοκιμή και δεν μπαίνει σε σελίδες. Ποιός σου είπε ότι όταν κλείνουμε τα δεδομένα το τηλέφωνο συνδεέται υποχρεωτικά σε 2G (που κι αυτό δίνει δεδομένα 2G-->GPRS, 2,5G-->EDGE αλλά τέλος πάντων); Συνδέεται στο ισχυρότερο δίκτυο που βρίσκει διαθέσιμο. Αυτό μπορεί να είναι είτε 3G είτε και 4G εφόσον υπάρχει κάλυψη σε αυτά ανεξαρτήτως του αν είναι ανοιχτά ή κλειστά τα data.
      Δεν είπα όταν κλείνεις τα δεδομένα ότι συνδέεται σε 2G είπα ότι όταν κλείσεις τα δεδομένα και κάνεις κλήση ότι συνδέεται σε 2G και αυτό γιατί σίγουρα θα μπορέσεις να βγάλεις κλήση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vanni έγραψε:

Δεν είπα όταν κλείνεις τα δεδομένα ότι συνδέεται σε 2G είπα ότι όταν κλείσεις τα δεδομένα και κάνεις κλήση ότι συνδέεται σε 2G και αυτό γιατί σίγουρα θα μπορέσεις να βγάλεις κλήση.
      Και σου ξαναλέω ότι είναι ανακριβές αυτό που γράφεις. Για 2 λόγους:
      1) Αν υπάρχει κάλυψη με 3G/H+ το τηλέφωνο θα συνδεθεί σε αυτά για να πραγματοποιήσει την κλήση και όχι σε 2G
      2) Υπάρχει δυνατότητα διακίνησης δεδομένων ακόμα και στο 2G (ανέκαθεν υπήρχε και λέγεται GPRS και EDGE).
      Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα σε αυτούς που το αντιμετωπίζουν.
    • Παιδιά άκυρο από εμένα η απάντηση που έδωσα γιατί μάλλον κατάλαβα λάθος.
      Τα δεδομένα μπορώ να ανοίξω κανονικά κατά τη διάρκεια της κλήσης, αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να αλλάξω τον τύπο δικτύου, π.χ από 3G να το πάω 2G
    • Καλημέρα παιδιά. Έχω το xiami redmi note 4, το snapdragon. Το λέει και το κουτί που το αγόρασα και στις Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο. Κατέβασα από περιέργεια το antutu benchmark. Μου βγάζει όμως ότι έχω το δεκαπυρηνο κινητό. Και στα screenshot δείχνει ότι έχω τον mediatex helio και από κάτω βγάζει 8 cores. Μπορεί να μου λύσει κάνεις την απορία. Τι κινητό έχω; :?:
      Images
      • Screenshot_2018-10-25-12-13-50-043_com.antutu.ABenchMark.png

150,52 kB, 1.080×1.920, viewed 129 times
      • IMG_20181025_122244.jpg

163,26 kB, 1.080×1.791, viewed 117 times
    • Πολλές φορές γίνονται τέτοια λάθη σε διάφορες εφαρμογές, μην δίνεις σημασία.
      Αν στο σχετικά με το τηλέφωνο λέει Octacore είναι snapdragon
    • Διαφήμιση
    • Μια ερωτηση.. wifi calling υπηρεσια της cosmote... που αν δεν εχεις σημα με την κινητη και εχεις wifi τοτε το ενεργοποιεις απο το κινητο σου και μιλας μεσω wifi...
      Σιγουρα σε redmi note ως το 5 .. δεν την εχει.. υπαρχει περιπτωση να μπει στο μελλον με καποια αναβαθμιση?
      Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... :mrgreen: :D :mrgreen: :D <X
    • Ο/H pelemponis έγραψε:

Σιγουρα σε redmi note ως το 5 .. δεν την εχει.. υπαρχει περιπτωση να μπει στο μελλον με καποια αναβαθμιση?
      Απίθανο. Τέτοιες λειτουργίες απαιτούν ROM ειδικά διασκευασμένη για το εκάστοτε δίκτυο την οποία εγκαθιστούν σε συσκευές αγορασμένες από αυτό το δίκτυο.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Το redmi note 4 υποστηρίζει κανονικα volte αλλάζοντας τη χώρα σε εκλογές Ινδία ή Μαλαισία και προσθέτοντας τη παράμετρο ims στον "Τύπο Apn". Προϋποθέτει την ενεργοποίηση από την cosmote, παρότι δεν ανήκει στις επίσημα υποστηριζόμενες. Ενδεχόμενος να δείτε κάποια αλλαγή καθώς οι κλήσεις θα δρομολογούνται κατά προτεραιότητα από το 4G δίκτυο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Vowifi δεν υποστηρίζεται αλλά ούτε και πρόκειται στο μέλλον.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H antipages έγραψε:

Το redmi note 4 υποστηρίζει κανονικα volte αλλάζοντας τη χώρα σε εκλογές Ινδία ή Μαλαισία και προσθέτοντας τη παράμετρο ims στον "Τύπο Apn". Προϋποθέτει την ενεργοποίηση από την cosmote, παρότι δεν ανήκει στις επίσημα υποστηριζόμενες.
      To SMS για την ενεργοποίηση πως το έστειλες; Έβαλες τη SIM σε άλλη υποστηριζόμενη συσκευή;
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Ναι αλλά γίνεται και με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών, εκεί θα σου πουν ότι η συσκευή σου δεν υποστηρίζεται αλλά εσύ πρέπει να επιμένεις. Με δική σου ευθύνη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk