Έχει φουσκώσει σε κανέναν άλλο η μπαταρία, σαν αποτέλεσμα να κάνει καμπύλη η συσκευή; Επίσης έχω παρατηρήσει ότι με την miui 10 έχει μειωθεί και η διάρκεια/απόδοση της μπαταρίας...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Παιδιά από όταν πέρασα την miui global stable 10.1.1.0 έχω πρόβλημα με τον αισθητήρα που όταν απαντάμε σε κλήση να σβήνει η οθόνη για να μην πατάει το αυτί μας την οθόνη. Δεν ξέρω πως λέγεται ο αισθητήρας αυτός αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα, βάζω το τηλέφωνο στο αυτί για να απαντήσω την κλήση και η οθόνη μένει ανοιχτή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?
-
Δεν πρέπει να έχει να κάνει με τη miui10.
Μάλλον τσακισες τη μπαταρία σου. Από το φούσκωμα έχει χάσει χωρητικότητα και όχι από τη miui10.
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Έχει φουσκώσει σε κανέναν άλλο η μπαταρία, σαν αποτέλεσμα να κάνει καμπύλη η συσκευή; Επίσης έχω παρατηρήσει ότι με την miui 10 έχει μειωθεί και η διάρκεια/απόδοση της μπαταρίας...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δεν πρέπει να έχει να κάνει με τη miui10.
Μάλλον τσακισες τη μπαταρία σου. Από το φούσκωμα έχει χάσει χωρητικότητα και όχι από τη miui10.
Ο/H Moneytarey έγραψε:
-
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Ναι, λάθος έκφραση από μεριάς μου, η μπαταρία έχει φουσκώσει εδώ και λίγο καιρό, απλά παρατήρησα και ότι με την 10 τις τελευταίες μέρες πως πέφτει ακόμη πιο εύκολα η μπαταρία. Να την πάω για αλλαγή ή δεν αξίζει θεωρείτε;
-
Ο/H leonidasts έγραψε:
Παιδιά από όταν πέρασα την miui global stable 10.1.1.0 έχω πρόβλημα με τον αισθητήρα που όταν απαντάμε σε κλήση να σβήνει η οθόνη για να μην πατάει το αυτί μας την οθόνη. Δεν ξέρω πως λέγεται ο αισθητήρας αυτός αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα, βάζω το τηλέφωνο στο αυτί για να απαντήσω την κλήση και η οθόνη μένει ανοιχτή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ δεν παρατήρησα μείωση διάρκειας μπαταρίας με miui 10.1. Παρατήρησα καλύτερη διαχείριση της RAM. Ισχύει αυτό ή είναι ιδέα μου;
-
Έχει αρχίσει εδώ και μέρες και δεν κάνει update τις εφαρμογές συστήματος και μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα αναδυόμενα παράθυρα και την αδυναμία λήψης. Έκανα επανεκκίνηση και συνεχίζει τα δικά του, καμία ιδέα; Είμαι με miui 10
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Πήγαινε ρυθμίσεις, εγκαταστημενες εφαρμογές βρες την εφαρμογή και κάνε διαγραφή δεδομένων
Factory reset, πιο γρήγορα θα ξεμπερδεψεις!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Factory reset, πιο γρήγορα θα ξεμπερδεψεις!!!
Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια,κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα