Απ ότι φαίνετα έχεις επίσημη, οπότε αυτή που σου βγάζει επίσημη είναι κι αυτήΟ/H stathisfl έγραψε:
ναι αλλα είναι οκ η ρομ?μηπωσ είναι καμια μουφα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Επισημο update κ μούφα?
Μα πω να γκενγκεν αυτό?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σε όλους!
Εχω τρομερό θέμα τελικα με το playstore. Κάποιες εφαρμογές δεν ανοίγουν καθόλου επειδή δεν έχω προσβαση. Καμιά ιδέα; -
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Εχω τρομερό θέμα τελικα με το playstore. Κάποιες εφαρμογές δεν ανοίγουν καθόλου επειδή δεν έχω προσβαση. Καμιά ιδέα;
Αυτό που τελικά με έσωσε είναι να κάνω διαγραφή cache από την εφαρμογή "Λήψεις". -
-
-
-
Επισης παρατήρησα πως αν κάνω εγκατάσταση μέσω Playstore από το PC ενώ μου βγάζει ότι η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί (το είδα σε όλες; Τος εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μετά το προβλημα), στο κινητό δεν υπάρχουν
-
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Επισης παρατήρησα πως αν κάνω εγκατάσταση μέσω Playstore από το PC ενώ μου βγάζει ότι η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί (το είδα σε όλες; Τος εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μετά το προβλημα), στο κινητό δεν υπάρχουν
Όταν έκανες clear cache έκανες επανεκκίνηση μετά; Μήπως αυτό έφταιγε. Κάνε clear cache (ή και όλων των δεδομένων) από Google Play store, Google Play services και από τις Λήψεις και μετά κάνε μια επανεκκίνηση. -
Ο/H calliope έγραψε:
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Όταν έκανες clear cache έκανες επανεκκίνηση μετά; Μήπως αυτό έφταιγε. Κάνε clear cache (ή και όλων των δεδομένων) από Google Play store, Google Play services και από τις Λήψεις και μετά κάνε μια επανεκκίνηση.
Καλησπέρα ΤΙΠΟΤΕ από όλα αυτά δεν άλλαξε την κατάσταη...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
-
Καλησπέρα ΤΙΠΟΤΕ από όλα αυτά δεν άλλαξε την κατάσταη...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
[/quote] -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα