Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Μαιμουδορομ, δεν πρόκειται να κάνει αναβάθμιση, όσες μπανάνες κ αν του ρίξεις.
Έλεγξε τον bootloader, ειναι κλειδωμένος για ξεκλειδωτος (2ο λινκ με....λινκ στην υπογραφή μου).
Δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις δουλειά με το xiaomitool για να περάσεις καμία official rom, δεν το χω χρησιμοποιήσει καθόλου.
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomiΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το mido είναι.
Κατά τα άλλα ότι ακριβώς είπε ο προλαλήσας ισχύει.
Ξεκινάς με driver για snapdragon.
Επιλογές 1,3
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και τσεκάρεις bootloader.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Ανέβασε αποτελέσματα εδώ... -
Mido είναι αλλά ας μην κάνει ταρζανιές με κλειδωμένο bootloader. Καλύτερα ξεκλείδωμα με τη γνωστή διαδικασία και πέρασμα fastboot ROM επίσημης μέσω Mi Flash.
-
με την γνωστή διαδικασία, από πότε μπορείς να ξεκλειδώσεις και μαϊμουδιάρικες ρομ;Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
η ρομ η ελληνικη ΑΡΩΜΑ τι διαφορα εχει και πως την παιρναω με τον ιδιο τροπο xtvr τωρα εχω xtvr10.2.2
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
με την γνωστή διαδικασία, από πότε μπορείς να ξεκλειδώσεις και μαϊμουδιάρικες ρομ;
-
-
Γιατί σταμάτησες; Κάνε εγκατάσταση των οδηγών. Δες τις οδηγίες επάνω
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 -
ok, βρήκα τον σωστό τρόπο απενεργοποιησης ελέγχου ψηφιακής υπογραφής και το κινητό αναγνωριστηκε...
πάμε παρακάτω... -
Έφτασα μέχρι το κεφαλαιο: Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Qualcomm Only)
Το κινητό ειναι συνδεδεμένο με usb και έχει μείνει σε FASTBOOT κατασταση...
Τι κάνω τώρα; αν πατήσω το power θα χαλάσει;
ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα