Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στα μενού, συνήθως αλλάζει με το θέμα με το βάζεις
-
Το θεμα ειναι οτι βγαζει ετσι την γραμματοσειρα μονο σε απαντησεις μου στα sms (οχι σε viber η skype) σε ορθογραφικες προτασεις στο πληκτρολογιο και σε widgets. Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο..Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....

-
Καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής μηνύματα δοκίμασες ?
Ίσως και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της εφαρμογής, εάν σου βγάζει επιλογή -
εκανα καθαρισμο δεδομενων αλλα και παλι τιποτα
-
καλησπερα, μια βοηθεια παρακαλω....
θελω να παρω θηκη για ενα redmi note 4 global version και εχω μπερδευτει λιγο με τις εκδοσεις και υποεκδοσεις του redmi note 4 ή 4x και δεν ξερω τι αλλο,
παω να δω για θηκη στο aliexpress και μπερδευτηκα πχ εδω
aliexpress.com/item/3279264192…1602_2,searchweb201603_52
ποια διαλεγω την 4 ή 4x?
ή εδω ας πουμε ποια ειναι για μενα?
aliexpress.com/item/3292946369….8148356.8.30cd3664CBpVzh
ευχαριστω -
Έχει φωτογραφίες αν σκρολάρεις λίγο που εξηγούν που είναι οι διαφορές και ποιά πρέπει να πάρεις. Αφού έχεις global αυτή για το global θα πάρεις. Την τελευταία επιλογή. "For Note4 Global". Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται...Ο/H fideboras έγραψε:
ευχαριστω
-
έχεις τη συσκευή με τον snapdragon ή mediatek; Πόσους πυρήνες;Ο/H fideboras έγραψε:
εχω μπερδευτει λιγο με τις εκδοσεις και υποεκδοσεις του redmi note 4 ή 4x
-
-
ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ειμαι χαζος βλεπω τις διαφορες και σε αυτη την πωληση και στο ιντερνετ παντου μονο που εκει που εξηγει ξεκαθαρα οπως λες την μια το λεει 4x και απο κατω το λεει 4 global (δες εκει που δειχνω με τα κοκκινα οριζοντια βελη), αρα τι εννοει ο ποιητης? ποιο πρεπει να κλικαρω?Ο/H theopan έγραψε:
Έχει φωτογραφίες αν σκρολάρεις λίγο που εξηγούν που είναι οι διαφορές και ποιά πρέπει να πάρεις. Αφού έχεις global αυτή για το global θα πάρεις. Την τελευταία επιλογή. "For Note4 Global". Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται...Ο/H fideboras έγραψε:
ευχαριστω
μαλλον πρεπει καποιος να βγαλει πανεπηστημιο για να βγαλει ακρη με τα μονδελα του 4... -
σορυ, μιλαω για 8 πυρηνες snapdragon και οι θηκες αυτες ξεχωριζουν απο τους mtk ειτε μιλαμε για 4 ή για 4xΟ/H amavroudis έγραψε:
έχεις τη συσκευή με τον snapdragon ή mediatek; Πόσους πυρήνες;Ο/H fideboras έγραψε:
εχω μπερδευτει λιγο με τις εκδοσεις και υποεκδοσεις του redmi note 4 ή 4x
-
απο οτι καταλαβα mido ειναι 4 ή 4x αρκει να εχει snapdragon, μιλαω λοιπον για 4 με snapdragon (aαυτα τα ειδα εδω στο φορουμ και συγκεκριμενα στην πιο πανω φωτο που εχει εκδοσεις και υποεκδοσεις)Ο/H makis1024 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα