Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
από τη στιγμή που η xiaomi.eu εχει σταματήσει την υποστήριξη από android 8 και κάτω, και να βγαίνε china official δεν θα την έδινε η xiaomi.eu. Κατά τη γνώμη μου πάντως αφού το redmi note 4 india είναι στη λίστα για miui 11 στο batch 2 και εφόσον το redmi note 4x έχει κοινή ρομ με το india (είναι και τα δύο mido), τότε πιστεύω θα πάρει και αυτό miui 11 global official. Εκτός αν το βγάλουν από τη λίστα.
-
Καλησπέρα παιδιά...
Εδώ και 2 μήνες περίπου έχει εξαφανιστεί η συντόμευση με τα θέματα..την εφαρμογή την βρίσκω μόνο όταν κάνω αναζήτηση μέσα από τις ρυθμίσεις και όταν την ανοίγω έχει μέσα μόνο 3 θέματα τα οποία δεν μπορώ να ενεργοποιήσω καθώς μου λέει ότι "υπάρχει αδυναμία σύνδεσης στο ίντερνετ"
Αυτό έγινε μετά από κάποιο update αν θυμάμαι καλά..
Κανείς καμιά ιδέα για την επιδιόρθωση?Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
-
-
Μπορεις να με βοηθησεις που βλεπω και αλλαζω το region..μηπως εχω κανει παταταΣτου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....
-
Settings =>additional Settings=> Region
Εάν φοράς China source official η custom δεν θα βρείς αυτήν την επιλογή γιατί δεν υπάρχει , υπάρχει μόνο στις global official και global source custom roms. -
-
Μπα έως δύσκολα...
-
Εαν το RN4(MTK) δεν πάρει την 11.Ποιες αλλες ΡοΜ σε νεοτερες εκδοσεις ANDROID μπορει να λάβει,και ποιοες οι καλύτερες;
-
Ο/H pelemponis έγραψε:
Απ οτι εμαθα τελη Οκτωβριου θα περαστει και η MIUI 11 στα redmi note 4 mido..ισχυει αυτο?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα