Ωραία. Άρα κάνω αυτό που λέει ο Μάκης. Έγκυρη 11άρα μέσω mi flash επειδή φοράω custom και θέλω να πάω σε stable global τελευταία. Απλά έχω άλλα θεματάκια με το mi flash αλλά anyway
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Έχει άλλος θέμα με την μπαταρία της συσκευής από τότε που έκανε ενημέρωση σε miui11;
-
Κάθε ενημέρωση νομίζω χτυπάει στη μπαταρία λόγω απαιτησεων
-
Αυτό που έχω παρατηρήσει απο τοτε που έκανα το update σε miui 11 εκτος απο την κατανάλωση της μπαταρίας ειναι η χρηση της ram. Σε παιχνίδια για παράδειγμα που οταν τα ελαχιστοποιουσα στην miui 10 έβγαινα στην αρχικη οθόνη σχεδον αμεσα τωρα παιρνει γυρω στα 10 δευτερα να μου εμφανίσει την αρχικη οθόνη. Και μια ερώτηση. Πως μπορώ να δω την χρήση της μνήμης που κάνει καθε εφαρμογη γιατί έψαξα αλλα δεν βρηκα τρόπο. Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα.Έχει κανένας θέμα με το wifi και την σύνδεση δεδομένων?? μετά απο κάθε reboot ενεργοποιούνται και τα δυο. Ευχαριστώ
-
-
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Έχει άλλος θέμα με την μπαταρία της συσκευής από τότε που έκανε ενημέρωση σε miui11;
Ο/H xxSAKISxx έγραψε:
Αυτό που έχω παρατηρήσει απο τοτε που έκανα το update σε miui 11 εκτος απο την κατανάλωση της μπαταρίας ειναι η χρηση της ram. Σε παιχνίδια για παράδειγμα που οταν τα ελαχιστοποιουσα στην miui 10 έβγαινα στην αρχικη οθόνη σχεδον αμεσα τωρα παιρνει γυρω στα 10 δευτερα να μου εμφανίσει την αρχικη οθόνη. Και μια ερώτηση. Πως μπορώ να δω την χρήση της μνήμης που κάνει καθε εφαρμογη γιατί έψαξα αλλα δεν βρηκα τρόπο. Ευχαριστώ.
Πράγματι και εγώ έχω κάποια θεματάκια με MIUI 11, η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές που χρησιμοποιούσα, όταν κλείνει κάποια εφαρμογή αργεί όντως κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να πάει στην αρχικοί οθόνη και γενικά τρώει κάποια κολλήματα που ποτέ δεν έτρωγε. Θα επανέλθω για περαιτέρω πληροφορίες.Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Καλησπέρα στην ομάδα και καλές γιορτές.
Ανακάλυψα ότι πατώντας από τα settings την επιλογή wallpaper και themes, δε μου ανοίγει καμία απ τις δυο.
Πάρα πολύ πιθανό να τις έσβησα από κεκτημένη ταχύτητα με το system app uninstaller (το τηλέφωνο έχει γίνει root).
Βασικά, πήγα να αλλάξω φόντο στην αρχική οθόνη και δεν είχα καν την επιλογή set wallpaper.
υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω τη default εφαρμογή;
version: miui 10 global 9.3.21 Beta
ευχαριστώ! -
Άλλαξε region από τις ρυθμίσεις και βάλε Ελβετία
-
-
Τι χώρα έχεις επιλεγμένη ? Αν είναι Κίνα, κάνε αναζήτηση στο play store για xiaomi themes
-
έχω Ελλάδα, έκανα αλλάγη τυχαία σε India χωρίς αποτέλεσμα.
Το γύρισα πάλι σε Ελλάδα, επίσης δεν έχει ούτε Κίνα!
Σε κάθε περίπτωση, κατέβασα κάποια wallpapers το οποία παίζουνε αλλά εξακολουθώ να μη μπορώ να βάλω δική μου εικόνα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα