Το viber έχει πρόβλημα φίλε μου.....Ο/H mparaxir έγραψε:
Ginssakhs στο viper σου σκάει αναδυομενο παράθυρο; εμενα όχι παρολου το εχω ρυθμισει απο την γραμμή κατάστασης αλλα και από το viper το ιδιο δεν μου βγάζει βέβαια και στην ελληνική δικια μας την τελευταία stable 10αρα δεν έβγαζε
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Παντος εμένα μου πετάει συχνά μυνηματα η ταδε εφαρμογή σταμάτησε στηλτε για αναφορά. Νταξει οσο την δουλεύω την miui 11 δεν μπορώ να πω οτι με ξετρελάνει.
Νομίζω η 10 stable δικια μας ηταν ποιο γρήγορη -
Αρα υπάρχει πουθενά η 11 σε κανονική; δηλαδη οχι σε fastboot να την περάσω αλλη μια φορά απο πάνω μπας και ισιώσει και δεν πετάει καθε και λίγο η ταδε εφαρμογή παρουσίασε πρόβλημα
-
-
-
Και παιδια την περναω από πάνω με twpr refovery; να κανω και κανενα wipe chase davlik; ειστε άψογοι μιλάμε τσακ μπαμ
Και αφου περαστεί από πανω θα χαθεί το recovery; πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία με το magisk; -
-
-
Λοιπόν για καποιο λογο έγινε στραβή. Μπαινω twpr κανω ενα wipe chase davlik και φλασαρω την 11 πανω στην 11 να εξαλείψω καποια προβλήματα ολα οκ δεν μου εβγαλε κανένα failed παει να ανοίξει το κινητό και κολαειι στο miui unlock δεν προχωράει στο επόμενο.
Ξανα επανεκκίνηση τα ιδια και τωρα; παλι καλά ακομα υπήρχε το twpr recovery μπαίνω ξανα φλασαρω την 11 τα ιδια.
Ξανα μπαινω recovery και παλι καλα είχα την δικια μας την 10 stable φλασαρα αυτή ξανά το έστησα απο την αρχη αν και είχα κρατήσει backup και ολα καλα.
Εξαλλου έδωσα χρονο στην 11 δεν πολυ μου άρεσε.
Η δικια μας η xtrv ηταν πολυ ποιο γρήγορη και χωρίς προβλήματα -
-
φτουυυ το ξεχασα γιατι νομιζα αφου φλασαρα την official θα χαθηκε το recovery οπως χαθηκε που την φλασαρα μεσω fastboot.
τωρα δεν πειραζει περασα την δικια μας 10αρα,βαριεμαι να ξανα φλασαρω και να στηνω.
μανωλη ερωτηση,αφου μου εδωσες σε λινκ την 11 αλλα σε recovery rom και οχι fastboot αυτη δεν μπορω να την φλασαρω μεσω twpr?πρεπει αφου παω σε official το πρωτο φλασαρισμα να ειναι μεσω fastboot rom? -
Official rom μόνο με miflash σε fastboot.
Recovery rom μονο μεσα από τον updater έχοντας πάνω στο κινητό official rom.
Twrp με custom rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα