Συνήθως έχει τον default player της MIUI Ανέστη ή τίποτα. Δεν έχουν σχέση όμως τα native video αρχεία με το flash/html5 video του youtube.Ο/H NasDriver έγραψε:
Για βίντεο πιο έχει ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
Δεν βρήκα κάτι για να παίζει με άλλη εφαρμογή...αν και είμαι ακόμα σε android 5, αν παίζει κάποιο ρόλο
-
θα πέσει στα χέρια μου ένα redmi note 4x και αφού ανεβάσω φωτογραφίες μετά θα σας ψιλοζαλισωΗλίας
-
Ρε παιδιά, τα notification lights δουλεύουν στο δικό σας; Στο δικό μου τίποτα δεν ανάβει....
Sent from my Redmi Note 4x using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
paidia ego to problima pou antimetopizo einai to akpustiko you redmi note 4x
-
Μην γράφεις σε παρακαλώ Greeklish, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Και όμως μπορείς να παίξεις μια χαρά videos από youtube στο background (που κανονικά θα τα άνοιγες από το Youtube app), αρκεί να έχεις εγκαταστήσει Xposed framework και το Youtube Background Playback module.
-
Το τζάμι της οθόνης ξέρουμε τι είναι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Xiaomi Redmi 4 (4X) - Full phone specifications Corning gorilla glass άγνωστο όμως νούμερο εάν εννοείς αυτό
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Xiaomi Redmi 4 (4X) - Full phone specifications Corning gorilla glass άγνωστο όμως νούμερο εάν εννοείς αυτό
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα περισσότερα έχουν gorilla πλεον αλλα γρατζουνιουνται πολυ εύκολα θα έλεγα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα