Α ναι, η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη στον snapdragon. Λογικό αφού είναι λιγότερο δυνατός και είναι στα 14mm η αρχιτεκτονική του, οπότε καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Γενικά πάντως οι snapdragon είναι πιο προσεγμένοι επεξεργαστές. Οι mtk είναι πιο πολύ ωμή δύναμη. Και κάπου διάβασα ότι η gpu του 625 είναι καλύτερη και ότι έχει και λίγο καλύτερη κάμερα, αλλά μικροδιαφορές. Η μεγάλη διαφορά είναι στην μπαταρία. Και εγώ δεν πίστευα και τόσο αυτά τα υπερβολικά που λέγανε για την μπαταρία του snapdragon, αλλά τελικά δεν είναι καθόλου υπερβολικά. Το 10ώρο on-screen το έχει άνετα.Ο/H toniathanos έγραψε:
Ρωτάω πιο πολύ για την απόδοση της μπαταρίας που εκθειάζουν στο αντίστοιχο μοντέλο με τον snap.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Επειδή μου αρέσει το πείραγμα μου λες δλδ ότι μόλις βγει xtvr nougat δεν θα μπορέσω να την περάσω στο κινητό?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H toniathanos έγραψε:
Επειδή μου αρέσει το πείραγμα μου λες δλδ ότι μόλις βγει xtvr nougat δεν θα μπορέσω να την περάσω στο κινητό?
Όπως έγινε και με τα RedMi Note 2 (Hermes) - Redmi Note 3 (Hennessy) που έμειναν με το Android που βγήκαν! (που έχουν MediaTek) -
Ο/H Yiannis P έγραψε:
Ο/H toniathanos έγραψε:
Ρωτάω πιο πολύ για την απόδοση της μπαταρίας που εκθειάζουν στο αντίστοιχο μοντέλο με τον snap.
Βγαζεις 10ωρο on screen time με τον Snapdragon? Με τι χρήση? Γτ με mb και αρκετή ασχολία δε νομίζω. -
Ο/H toniathanos έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι οι developer και οι stable editions της miui να παραμείνουν για πάντα στο Android 6, οπότε και η XTRV που βασίζεται σε αυτές θα παραμείνει και αυτή στο 6αρι.
Ο/H mula έγραψε:
Ο/H Yiannis P έγραψε:
Ο/H toniathanos έγραψε:
Βγαζεις 10ωρο on screen time με τον Snapdragon? Με τι χρήση? Γτ με mb και αρκετή ασχολία δε νομίζω.
εντάξει ναι αν είσαι όλη μέρα με 4g δεν βγάζει 10ωρο, αλλά και πάλι θα σου κρατήσει μέχρι το βράδυ.
καλησπερα
ποιο προγραμμα για τη καμερα χρησιμοποιητε? πλεονεκτηματα μειονεκτηματα ?
(αν υπαρχει αντιστοιχο νημα σορρυ δεν βρικα κατι) -
Ο/H topmar έγραψε:
Tο έβαλα και δεν δείχνει τίποτα πάλι... Ρε μπας και και καλύπτεται από το Tempered glass και δεν φαίνεται;
Μπα, το δοκίμασα και χωρίς το Tempered glass και πάλι τίποτα...
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Οταν φορτιζεις αναβει;
=============== Μαι 28th 2017, 2:41pm ===============
Ο/H qsd330 έγραψε:
καλησπερα
ποιο προγραμμα για τη καμερα χρησιμοποιητε? πλεονεκτηματα μειονεκτηματα ?
(αν υπαρχει αντιστοιχο νημα σορρυ δεν βρικα κατι)
-
Στην φόρτιση ανάβει κανονικά....
Sent from my Redmi Note 4x using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Δοκιμασε με το light manager τα ιδια χρωματα που αναβουν και στη φορτιση.
Διαφορετικα θα δοκιμαζα hard reset ή ακομα και αλλη rom.
Αν υπαρχει και καποιος αλλος xiaomakias κοντα στη περιοχη σου, μια δευτερη ματια δεν βλαπτει. Πολλες φορες σκαλωνουμε σε κατι μικρο -
Ο/H topmar έγραψε:
Ο/H tollisth έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Ρε παιδιά, τα notification lights δουλεύουν στο δικό σας; Στο δικό μου τίποτα δεν ανάβει....
Γιαυτό το θέμα κάποια γνώμη;
Ρυθμίσεις - Γραμμή κατάστασης - Διαχείριση ειδοποιήσεων.
Μπες στην εφαρμογή που σου στέλνει ειδοποίηση και και άνοιξε το "led ειδοποίησης".
from my Mi4cΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Guys γιατί μου βγάζει άγνωστος στον τηλεφωνικό αριθμό; Με Official Global Stable είμαι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα