Γεια σας και απο μένα.Σημερα το πρωι έχοντας κατασταλάξει note 4x πήγα στο πλαίσιο και το ειχε βγάλει προσφορά στα 229 ευρω.Το ταμπελάκι γράφει 4x το παίρνω κανονικα και βγαίνοντας έξω απο το μαγαζι κοιτάω οτι υπαρχει αυτοκόλλητο της info quest που γράφει 4x και το κουτί γραφει σκέτο 4 χωρις το x.Αφου ο υπάλληλος προσπάθησε για αρκετή ωρα να με πεισει οτι ειναι το ίδιο τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα.Το δείγμα που ειχε σαν τηλεφωνο εκει που λέει σχετικα με το τηλεφωνο έγραφε σκέτο 4.Γνωριζει κανείς σχετικα τι παιζει με την συγκεκριμένη περίπτωση;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Καλό είναι αυτή η συζήτηση να συνεχιστεί Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
μιας και είναι περισσότερο ...φιλοσοφική
Ευχαριστώ
Υπάρχει κάτι που δεν είναι κατανοητό σε αυτό που ζήτησα παραπάνω;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -
Ο/H fog έγραψε:
Ο/H fog έγραψε:
Καλό είναι αυτή η συζήτηση να συνεχιστεί Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
μιας και είναι περισσότερο ...φιλοσοφική
Ευχαριστώ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Σορρυ, εκανα απλα quote στο μηνυμα οταν μου ερχοταν ειδοποιηση. Δεν καταλαβαινα που απανταγα. -
Ο/H Kermit1313 έγραψε:
Γεια σας και απο μένα.Σημερα το πρωι έχοντας κατασταλάξει note 4x πήγα στο πλαίσιο και το ειχε βγάλει προσφορά στα 229 ευρω.Το ταμπελάκι γράφει 4x το παίρνω κανονικα και βγαίνοντας έξω απο το μαγαζι κοιτάω οτι υπαρχει αυτοκόλλητο της info quest που γράφει 4x και το κουτί γραφει σκέτο 4 χωρις το x.Αφου ο υπάλληλος προσπάθησε για αρκετή ωρα να με πεισει οτι ειναι το ίδιο τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα.Το δείγμα που ειχε σαν τηλεφωνο εκει που λέει σχετικα με το τηλεφωνο έγραφε σκέτο 4.Γνωριζει κανείς σχετικα τι παιζει με την συγκεκριμένη περίπτωση;
Το τηλ. είναι σωστό, όπως σου τα είπε ο πωλητής. Στο κουτί γράφει σκέτο ΝΟΤΕ 4 αλλά γράφει και Global edition
που σημαίνει ότι είναι η έκδοση με SD. Στην απόδειξη σου στο αναφέρει ως 4Χ και όχι στο κουτί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Pavlidisc κανενα προβλημα γνωμη λεμε δεν ειναι θεμα παρεξηγησης
-
Η διαχείριση ενέργειας χάνει το νόημα της με αυτήν την συσκευή.
Από εχθές που το πήρα είχε 58% μπαταρία. Το έστησα και από τότε του έχω πιεί το αίμα... και σήμερα είναι με 25%! Εξωφρενική κατάσταση. Έλεος που θα έλεγε και ο @GEORGE13
from my XiaomiΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
σημερα παρελαβα το xiaomi redmi note 4x και η εκδοση που φοραει ειναι η MIUI 8.1 stable version θα βγει καποια αναβαθμιση συντομα η μπορω να περασω μια καινουργια μονος μου?
-
Ο/H bas13bou έγραψε:
σημερα παρελαβα το xiaomi redmi note 4x και η εκδοση που φοραει ειναι η MIUI 8.1 stable version θα βγει καποια αναβαθμιση συντομα η μπορω να περασω μια καινουργια μονος μου?
-
εγινε φίλε μου
-
Δυστυχώς η rom που έχεις είναι unofficial πειραγμένη από το κατάστημα που πήρες το κινητό.
Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου και κατόπιν κάνε τον παρακάτω έλεγχο.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Ειναι τσιν τσιν η rom. Θα πρεπει να φλασαρεις αρχικα μια official μεσω fastboot. Λογικα ο bootloader σου θα ειναι ξεκλειδωτος. Οποτε ελεγχεις πρωτα αν ειναι ξεκλειδωτος και αναλογως κανεις αιτηση ή οχι: Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Αν δεν ειναι πας εδω: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Και τελος ακολουθεις τις οδηγιες εδω: Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
Και φλασαρεις την αντιστοιχη fastboot rom για το δικο σου -
Μην επαναλαμβάνεστε βρε παιδιά θα το μπερδέψετε το παλικάρι!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα