Καλησπέρα σε όλους, Καλώς σας βρήκα, πρώτη μέρα εδώ. αγόρασα από ελληνικό κατάστημα το redmi note 4x ( Xiaomi Redmi Note 4X 64GB LTE Titan Black ) με κωδικό ονομασίας (nikel) το ξεκλείδωσα, έκανα και root αν και με κούρασε λίγο... Είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν το περίμενα τόσο καλό...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλοδούλευτο φίλε μου, είναι πολύ καλό κινητό
-
Έχετε να προτείνετε κανένα tempered glass που να πιάνει ολόκληρη την οθόνη;
Και απλό screen protector ας είναι αρκεί να πιάνει όλη την οθόνη.
Θα προτιμούσα επίσης να είναι από Ελλάδα για να παραλάβω φέτοςΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χρήστο έλα στο πμ να σου πω καλή μάρκα πλήρους οθόνης.
-
-
-
Παντως να πω οτι στα 169 ευρω που το βρισκεις πλεον στο σκρουτζ, δεν υπαρχει το κινητο με τα specs και την υποστηριξη σε Updates που εχει.
-
Γνωριζει καποιος κανενα σκρουτζομαγαζο που να δινει 2 χρονια εγγυηση η ολα δινουν 1?
-
Για ρώτησε citismarket.com ή mygad.gr
-
Παλικάρια ο @SpikeAman ψάχνει για Redmi Note 4x Global Version (2016102) για αγορά από Ελλάδα (skroutz) και εάν είναι δυνατόν να έχει 2 χρόνια εγγύηση.
Όποιος έχει αγοράσει τέτοια συσκευή πρόσφατα από Skroutz ας τον ενημερώσει για να μην ψάχνεται άδικα (τώρα μπήκε στο xiaomi club, έπεσε πάνω στο RΝ4x που έχει 100 παραλλαγές και έχει πελαγώσει).
@George Kaggelaris Το ρωτήσαμε το @mygadgr πρίν κάνα μήνα ΕΔΩ αλλά ακόμα περιμένουμε απάντηση.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Φίλε μόνο η Infoquest είναι 100% για 2 χρόνια. Για τις άλλες δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα