Βγήκε οδηγός, επιτέλους!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλημέρα παιδιά,
Δεν ξέρω αν έχετε μπει και στο επίσημο της Infoquest τελευταία, αλλά έκανα μια βόλτα σήμερα και είδα τα εξής:
Redmi Note 4: 5-element lens, ƒ/2.2 διάφραγμα
Redmi Note 4X: 5-piece lens, f/2.0 διάφραγμα (αναγράφει και κάτι άλλες λειτουργίες π.χ. 120fps 720p recording που δεν ξέρω αν είναι απλά παράλειψη στο Note), B20 -
Καλησπερα!Μολις παρελαβα το redmi note 4x με stable 8.1.10.0 .Το πηρα για τη γυναικα μου και δεν θελω να ασχοληθω με φλασαρισμα ρομ κτλ. προτιμω να το αφησω ετσι να παιρνει ota update. Το εχει αφησει κανεις ετσι να μου πει μια γνωμη? Δουλευουν ολα καλα?
-
Έχω τη συσκευή περίπου 2 βδομάδες, φορτίζω κάθε 2-3 μέρες ανάλογα τη χρήση. Σαν επιδόσεις, είναι αρκετά καλό, αν και δεν έχω παίξει κάποιο πιο απαιτητικό παιχνίδι για παράδειγμα ώστε να δω εκεί τι γίνεται...
-
Μολις το τσιμπησα και γω. Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Σε λιγες μερες θα σας γραψω αναλυτικα τη γνωμη μου.
-
Με τι ρομ ειστε ?
-
8.1.10.0.0 (MCFMIDI)
-
Μαιμουδορομ είναι αυτη. ΟΙ official έχουν 4 ψηφία π.χ. 8.2.1.0
-
Ειναι με Global 8.1.15.0(MCFMIDI) . Εχω παρει την εκδοση με B20.
=============== Απρ 6th 2017, 11:10am ===============
4 ψηφια οχι. Ισως εννοεις χωρισμενο στα 4. Και εχω περασει απο αρκετα xiaomi.Ο/H zisistil έγραψε:
Μαιμουδορομ είναι αυτη. ΟΙ official έχουν 4 ψηφία π.χ. 8.2.1.0
-
-
Οντως απο Πλαισιο το πηρα. Προσωπικα δεν με νοιαζει να ξεκλειδωσω και να ρουταρω αμεσα. Ας σιγουρευτω πρωτα οτι ειναι οκ η συσκευη και μετα βλεπω. Αλλιως γιατι να την παρεις απο infoquest αν δεν θες εγγυηση;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα