Ε ναι για αυτο σου λεω. Οπως και να χει θα ενημερωσω. Παντως απο infoquest δεν νομιζω να βρεις με εκδοση android παλαιοτερη απο την 8.1.15.0... και αν ειναι να ξεκλειδωσεις και να χασεις εγγυηση ισως δεν αξιζει να το παρεις απο εδω μα και ενα 20αρικο να γλυτωσεις καλα ειναι.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εχει βγει και η V8.2.2.0.MCFMIDL (MIUI8) Αυτη την εχει περασει κανεις?
-
Την εχει στο site να την βαλουμε χειροκινητα ή να το παιξω "Ινδος" στις ρυθμισεις και να κατεβει;
-
η 8.1.15.0 δεν δέχεται twrp
-
Η 8.2.2.0 δεχεται?
-
-
Ο/H vagd66 έγραψε:
δεν θέλω να ρισκάρω -
Απο τη στιγμη που φορα global rom, μικρο το κακο. Βεβαια οποιος θελει εφαρμογες που χρειαζονται ρουτ θα πρεπει να κανει υπομονη μεχρι να βρεθει καποια λυση (γιατι δεν νομιζω να κρατησει και πολυ καιρο)
-
Κάπου ειχα διαβασει οτι αν βαλεις οπως λες στις ρυθμισεις χωρα Ινδια παιρνει αναβάθμιση αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα. Αν με την αναναθμιση φυγει η 8.1.15.0 μετα μπορείς να βαλεις twrp.
-
Γενικα οταν καθυστερει για καποιο λογο ενα update στη χωρα σου, βαζεις india (που συνηθως ερχονται πρωτα σε αυτους τα updates) και σου ρχονται. Αν θες να σου φυγει η περιεργεια να το κανω το βραδακι, αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν ξεκλειδωνει ο bootloader (εκτος και εαν με την 8.2.2.0 δεν εχει θεμα)
-
Στο δικο μου με 8.1.10.0 στη χωρα εχει μονο κινα.Λεω να βαλω χειροκινητα την 8.2.2.0 αλλα δεν ξερω αν εχει το ιδιο προβλημα με την 8.1.15.0 (TWRP)
-
Ο/H vagd66 έγραψε:
Ναι γιατί με root κλπ χάνεις την εγγύηση. Να το χαρείς οπως είναι και να μας ενημερώσεις αν πάρει αναβάθμιση.
Αγοράζεις κινητό το ρουταρεις και σου βγάζει καμένα πιξελ η οθόνη,είναι δύσκολο να περάσεις official και να το στείλεις για service;
Το έχεις ρουταρει και δεν φορτίζει,το αφήνεις να σβήσει και το πάς πάλι στο service( μου έτυχε σε lenovo και άλλαξαν πλακέτα,δεν είπαν τίποτα και είχαν περάσει και official romάντε ξανά twrp και root
)
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα