μετά από 5-6 ώρες εγκατάσταση εφαρμογών, update, παιχνίδια, βίντεο, ίντερνετ από 100% στο 60% η μπαταριάΟ/H giwrgosalim έγραψε:
Παιδια οσοι το εχετε, πως τα παει απο αυτονομια; Διαβασα κατι 16αρια SOT και τρελαθηκα ρε σεις! Ειναι οντως τοσο τουμπανο;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Το Redmi Pro εχει ιδιο επεξεργαστη με το RN4 (mtk) και εχω χαλαρα 3-4 ωρες παραπανω sot χωρις να χει στρωσει ακομα η μπαταρια (2η φορτιση ειμαι).
-
Τέρας αυτονομίας όχι όμως κι επιδόσεων απ ότι βλέπω μέχρι στιγμής σε διάφορα reviews...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
ο SD υστερεί λίγο σε επιδόσεις (δεν καταλαβαίνεις τεράστια διάφορα) άλλα χορταίνεις μπαταριά
-
Φανταζομαι οτι μιλας για antutu... γιατι σε συγκριτικα καθε αλλο παρα αργο ειναι
Και επιβεβαιωνω και γω, σε εμπειρια χρησης δεν εχουν αισθητες διαφορες ενω στο gaming μαλλον καλυτερα τα παει. -
7-8 ωρες sot με τη ψευτορομ που εχει απο gearbest, πιστευω οτι θα αυξηθουν αν αλλαξω ρομ, γενικα σε επιδοσεις δεν υστερει πουθενα, μην πολυ εμπιστευεσαι τα antutu
-
Οδηγος για περασμα official global επειδη εχει ψευτορομ το δικο μου υπαρχει?
-
Ο/H Sentinel6 έγραψε:
-
Ο/H Sentinel6 έγραψε:
-
Έχει την 8.1.10.0.0.
-
@Sentinel6 Καλημέρα.
Βάλε drivers στον υπλογιστή σου ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και κάνε αυτόν τον έλεγχο αρχικά για να σε καθοδηγήσουμε αναλόγως ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα