- Καλημέρα @George Kaggelaris. Έχει έρθει με κλειδωμένο bootloader. Από drivers είμαι οκ έχω περάσει σε αρκετά την ελληνική ρομ.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Αφού είναι κλειδωμένος ο bootloader αρχικά κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα (Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]) ή αν έχεις ήδη λογαριασμό με δικαίωμα ξεκλειδώματος ακόμη καλύτερα αν θες να χρησιμοποιήσεις αυτόν.
Για να περάσεις μια official ROM τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον οδηγό ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (3η περίπτωση Κινεζικό Mi PC Suite γνωστό και ως "Πολυβόλο").
Επίσης υπάρχει και "φρέσκο πράμα" ---> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom με τη χρήση Deep Flash Cable για το Redmi Note 4X (Mido) αλλά θα πρέπει να έχεις ή να φτιάξεις Deep Flash Cable. -
Καλημέρα σας, με ποια από τις παρακάτω ΡΟΜ είναι καλύτερα να το πάρει κάποιος το κινητό, εφόσον δεν τον ενδιαφέρει και τόσο να έχει ελληνικό μενού;
Version
1) Original Official ROM ( Chinese & English, OTA Update )
2) Miui Global 8.1 Official Stable ( OTA Update,Multi-languages, Google Playstore+apps,No Chinese apps ) Shows " Redmi Note 4 "
3) Customized Global ROM( Multi-languages, Google Playstore+apps,No Chinese apps ) Shows " Redmi Note 4X "
Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Η επιλογή 2, αν και εφόσον είναι Official (έτσι φαίνεται) και όχι πειραγμένη, τα έχει όλα (Ελληνικά, Google Play κ.α.). Ψηφίζω 2.
-
-
Η καλύτερη λύση και για το mido είναι η Global Developer, ώστε και OTA να έχει και να ξεκλειδώνει μελλοντικά αν το θέλει/χρειαστεί ο ιδιοκτήτης του και να βρίσκεται και στην τελευταία έκδοση του MIUI με όλα τα καλούδια. Η Global stable δεν είναι κακή αλλά εγώ προσωπικά με τα τριπλοκλειδώματα της Xiaomi θα την απέφευγα.
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Η επιλογή 2, αν και εφόσον είναι Official (έτσι φαίνεται) και όχι πειραγμένη, τα έχει όλα (Ελληνικά, Google Play κ.α.). Ψηφίζω 2.
Αυτές οι επιλογές που έγραψα, είναι από το to2c το κατάστημα....
Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H botontsi έγραψε:
Να ρωτησω κατι...εβαλε σαν region india και μου εκανε αναβαθμιση, αλλα πλεον δεν εχω συνδεση δεδομενων. τι μπορει να παιζει?
Τελικά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και μάλιστα μου εχει δημιουργήσει θέμα με τις εισερχόμενες...φαίνομαι μη διαθεσιμος...αν σβησω τα apn δεχομαι κανονικα κλησεις...αν δημιουργησω apn, εχω data αλλα μια δεχομαι κλησεις και μια οχι...να μπω στην διαδικασια να περασω custom ελληνικη με twrp ή οχι? -
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
eglobalcentral.eu
-
Ο/H zisistil έγραψε:
eglobalcentral.eu
Αυτό εδώ είναι; Λέει China version...
Και έρχεται από Ευρώπη χωρίς τελωνείο;
Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα