Ναι από Αγγλία χωρίς τελωνείο. ΒΓΑΛΕ ΤΟ LINK! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Για οσους ρωταγαν για την αυτονομια, οσο στρωνει η μπαταρια τοσο πιο εντυπωσιακη γινεται.
Αυτη τη στιγμη θα το βαλω για φορτιση και ειμαι στο 40% μετα απο 2 ημερες χρηση και 6,5 ωρες sot. Μεσα σε αυτες τις ωρες πρεπει να ειναι και κανα 2ωρο gaming (τυπου asphalt 8, nova κλπ).
Να σημειωθει οτι το χω φορτισει μονο 2 φορες. Ισως βελτιωθει και αλλο. -
-
Σωστός ο Γιώργος!
-
Βεβαια αν σε ενδιαφερει 800αρα μπαντα δυστυχως δεν εχουν των σκρουτζομαγαζων.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Με +25% καπέλο.... Αφού το eglobalcentral είναι χωρίς τελωνείο, είναι μονόδρομος νομίζω....
Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Εγώ τις επιλογές σου παραθέτω. Η τελική απόφαση δική σου είναι ούτως ή άλλως!
-
Ο/H topmar έγραψε:
Με +25% καπέλο.... Αφού το eglobalcentral είναι χωρίς τελωνείο, είναι μονόδρομος νομίζω....
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ουτε αυτο απο το eglobalcentral την εχει. -
Ποιο 25% καπελο; Αν μιλας για ευρωπαικη αποθηκη πιθανοτατα να εχει και κανα 30αρη μεταφορικα. Το σιγουρεψες αυτο;
-
Καθόλου μεταφορικά το eglobalcentral.eu από 50 ευρώ και πάνω. Και εγγύηση 1 χρόνο στην Αγγλία. Αξίζει.
-
Ο/H vagd66 έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Δεν το τσεκαρα, απλα το γραψα για οποιον ενδιαφερεται να ξερει τι παιρνει.
Την αποψη μου την ξερετε. Η διαφορα στη τιμη δεν ειναι μεγαλη για να μη το παρεις απο ελλαδα να χεις και το κεφαλι σου ησυχο.
Παλια που ειτε δεν τα φερναν ειτε τα φερναν αλλα 100 ευρω πανω οκ. Αλλα για 30 ευρω πανω-κατω διαφορα δεν θεωρω οτι αξιζει. Ουτε doa Ελλαδα ουτε εγγυηση απο infoquest (ή εστω ελληνικου καταστηματος σκρουτζ) και θα χεις και μια αναμονη... θα χεις και μια αμφιβολλια αν θα χει μαϊμουδορομ.
=============== Απρ 11th 2017, 3:23pm ===============
Ο/H zisistil έγραψε:
Καθόλου μεταφορικά το eglobalcentral.eu από 50 ευρώ και πάνω. Και εγγύηση 1 χρόνο στην Αγγλία. Αξίζει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα