Μα το mygad δεν ειναι Infoquest... αρα 4X => οχι 800αρα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Άστα είχε δύο μηνύματα στη σειρά και μπερδευτήκαμε. Χριστός ανέστη!
-
Αληθως ο Κυριος αδερφε! Χρονια πολλα σε ολους.
-
Καλα ντε μη βαρατε..
Το post οντως ειναι κατατοπιστικο. Τα εχει κανει εντελως μπαχαλο η xiaomi, γιατι μας ταλαιπωρει ετσι.
Για την ιστορια, δε με νοιαζει αν εχει 800αρα, απλα θελω official global rom χωρις να παιδευτω, με το redmi note 3 mtk η κινεζικη rom ειναι κουραστικη. -
Δεν βαραμε... σουβλιζουμε!!!
Κοιτα αν το mygad γραφει global rom και ota updates τοτε ειναι σιγουρα η official global (εχουν παρει πολλα παιδια απο εκει).
Οσον αφορα τη xiaomi, μαλλον η infoquest φταιει για το μπαχαλο. Αλλα τι να λεγε... global edition? Δηλαδη τοπροηγουμενο τι ηταν; Που να πει στο μεσο Ελληνα καταναλωτη οτι το προηγουμενο Note 4 ηταν ακαταλληλο για Ελλαδα... -
Καλησπερα και Χρονια Πολλα , τι λεει το κινητο παιδια σε γενικες γραμμες; Πριν λιγες μερες εδωσα το s7 edge και ειμαι προς αναζητηση συσκευης (τωρα εχω το redmi 3s της γυναικας) ,κοιταω και για το 1+3T αλλα αν ειναι να βαλω και χρημα στην τσεπη γιατι να μη το κανω; δυσκολες εποχες
1. Θα με καλυψει σε γενικες γραμμες το note 4X;
2.Απο καμερα απ οτι διαβασα δεν βγαζει καλες την νυχτα, λιγο το κακο, την ημερα θα ειναι καλες η μετρια η κατασταση εκει; δεν ειμαι φαν τις φωτο αλλα θα ηθελα να ειναι οκ την ημερα
3.Μπαταρια βλεπω τουμπανο ,το θεμα ειναι και ποσο γρηγορα φορτιζει ,υποστηριζει QC2-3 ; ειναι γρηγορης φορτισης;
4.Η xiaomi ποσες αναβαθμισεις λειτουργικου θα δωσει; θα παρει android7 η και 8; πολλα ζηταω ε;
5.Η οθονη στον ηλιο ειναι οκ; εχει καλη αποκριση η θα ψαχνω καμια σκια για να δω;
Τελος επειδη εδω και μερικες ημερες δουλευω το redmi 3s εχει καμια σχεση με το note 4x ; πανω κατω ιδια κατασταση η καμια σχεση οσο αφορα την εμπειρια χρησης; Αν εχετε και κατι αλλο να προτεινετε ,πολυ ευχαριστως να σας ακουσω ,ευχαριστω εκ των προτερων. -
1. Ειναι πολυ ισορροπημενη συσκευη και δυσκολα να μην σε καλυψει αλλα φυσικα εξαρταται και απο τη χρηση που κανεις.
2. Για τα λεφτα του εχει τιμια καμερα. Αλλα εφοσον ερχεσαι απο s7 edge θα ξενερωσεις (οπως με οποιοδηποτε mid range). Οριστε μερικα δειγματα που τραβηξα -> Redmi Note 4X/4 Global | Flickr
3. Φορτιστη εχει 2A και φορτιζει σε περιπου 2,5 ωρες. Δυσκολα ομως να φτασεις να το φορτισεις απο 0 ως 100 στα πλαισια οτι εχει πολυ καλη αυτονομια και το βρισκω αδυνατο να ξεμεινεις στη μεση της μερας.
4. Αναβαθμισεις βγαζει αρκετες σε miui και optimization. Σε android θα παρει Nougat. Δεν νομιζω ομως να παρει αλλο android.
5. Οθονη στον ηλιο ειναι οκ. Αρκετα καλυτερη απο τα προηγουμενα redmi note. Μην περιμενεις βεβαια επιπεδα amoled. Ομως την δουλεια σου σιγουρα την κανεις
Το Redmi 3s εχει κατωτερο επεξεργαστη, οθονη και καμερα. Ακομη το Note 4x εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. -
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Πάρτο με Κινέζικη.
Ζηση τελικα επειδη κουραστηκα λιγο να ψαχνομαι τι κ απο που ακολουθησα την αρχικη σου συμβουλη κ το πηρα απο Αγγλια με κινεζικη εκδοση
οποτε με το που ερθει κοιταω αν ειναι κλειδωμενο κ ξεκιναω τα βηματα που εχει στον οδηγο.
Να σαι καλα κ συ κ ολα τα παιδια που μας βοηθατε
Απλα αν δω οτι δν τα καταφερνω υπαρχει καποιος εδω να εχει καταστημα να του το παω;
Εχω ενα φιλο ΙΤ βεβαια αυτος παιζει κ να το χει ανετα επισης...Οψομεθα -
Δεν χρειάζεται να το πας πουθενά! Θα τα καταφέρεις!
-
Ο/H dimtz έγραψε:
@Antretng σ ευχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο σου και το review ,αν παω κατι σε οικονομικο κινητο (εως 250 ευρω) θα το παρω , πολλες απαιτησεις δεν εχω ,απλα οτι κανω να γινετε σωστα αν οχι τελεια ,παιχνιδια δεν παιζω
-
Αν το πήρες από Αγγλία από το eglobalcentral.eu να ξέρεις ότι στέλνει με την official global stable.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα